2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
80 değil 100'ü rahat görür gibi bence ama varsın görsün nelerin üstesinden gelmedik ki birlikte yine bir şekilde hallederiz :A Kolajlar nasılsa rahatlatıyor konuları büyük ölçüde :A
------

3 kontenjan hakkından 1'ini Fahriye için kullanıyorum o halde? :A
Dün kullandım 3 hakkımı da :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@Dosi @Tolstoyevski lütfen hafsa sancaktutarı da alırmısınız listeye lütfennn :A
@The_Erinch hakkını kullanmadı sanki. Onu kandır sen :A
------

Almadın değil mi? :A

Bülent Ersoy'u da unutmayalım. :A
Aldık :A
Merve Boluğur nasıl önerilmez... Garip gerçekten de... Onu ben alayım kimsenin yazmasını kabul etme... :A İlk önerim Merve Boluğur'dur... :A
İyi bari, bir tane aradan çıktı ama mavi göz değil :A
Fahriye Evcen nasıl önerilmemiş bu arada :A
Daha bir sürü iyi isim önerilmedi :A
------

Vee son hakkımı kullanıyorum Aslı Enver diyorum 😉 @Dosi
@MasacRE buna sevinecek :A
@Tolstoyevski ekledin mi?
------

Sibil Çetinkaya da olabilir. :A Influencer kendisi. :A
O kim 😱 ismi değişikmiş :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Tamam benimki abartı. Yine de ilk turdan çıkmayı hak ediyor. :A @Dosi gözünden kaçtı sanırım, ikinci tercihim EVRİM KEKLİK. :bhr:
Ben daha bildirimlerin yarısına bakamadım :A tüm gün yoktum. Şuan üstten ilk göze çarpan Lara baktım :A yarım saat sonra tam bakınırım :A @Tolstoyevski eklersin :A

Ben daha bildirimlerin yarısına bakamadım :A tüm gün yoktum. Şuan üstten ilk göze çarpan Lara baktım :A yarım saat sonra tam bakınırım :A @Tolstoyevski eklersin :A
Bu kez leb demene fırsat kalmadı :A

Bu arada 3 tane Evrim adında oyuncu varmış 😱 en çok ortak isim Evrim sanırım, Darwin gurur duyacaktır bu etkinlikle.. :A @DarkLegenD

Tamam benimki abartı. Yine de ilk turdan çıkmayı hak ediyor. :A @Dosi gözünden kaçtı sanırım, ikinci tercihim EVRİM KEKLİK. :bhr:

İlk turun sonunda Evr**'e:

Foxturkiye Goodbye GIF by FOX

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl and Dosi
80 değil 100'ü rahat görür gibi bence ama varsın görsün nelerin üstesinden gelmedik ki birlikte yine bir şekilde hallederiz :A Kolajlar nasılsa rahatlatıyor konuları büyük ölçüde :A
------

3 kontenjan hakkından 1'ini Fahriye için kullanıyorum o halde? :A
Cidden, 3 sınır verdik 50 geçmesin diye, duruma bak :F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Melisa Sözen de eklendi an itibariyle. Yalnız Melis Sezen ile Melisa Sözen isimleri çok benziyor birbirine, karıştırmamak için Google'dan bakmak zorunda kaldım kaç kez. :A @Dosi
Ben de ikisini bir sanmıştım :A @Maskeli Fedai 'e sezen mi Sözen mi vs birşeyler yazmıştım. O da Sadakatsiz'de oynayan Derin işte demişti. Neyse ki fotolar ile iş kolaylaşır :A

Ben de ikisini bir sanmıştım :A @Maskeli Fedai 'e sezen mi Sözen mi vs birşeyler yazmıştım. O da Sadakatsiz'de oynayan Derin işte demişti. Neyse ki fotolar ile iş kolaylaşır :A
Aynı gruba düşerlerse de anketlerde karıştıranlar olabilir, bakalım artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...