2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden ama yerli piyasaya hakimiyetim 0 :A
------

Defne Samyeli'ye karşılık Pınar Altuğ ile geleyim istersen :A
40'lık Teyzelerin güzellik yarışmasıyla ilgili bir etkinliğe o ikili tabii ki de katılabilir. 🤭

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
What 😱 ne alaka :F :F
Favorin kim demedim :A
------

Ekledim konuya. Avatarındaki güzeli söylememiş olmana şaşırdım :A
İlk konuda ekli önerilenler.
oyuncular açısından baktığım için söylemedim zaten şimdiye kadar öbür yarışmalarda da yoktu şimdi onu önerirsem çabuk elenince üzülürüm :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
1- Yerli dizi neredeyse izlemiyorum. İzlediklerimde de çoook güzel diyeceğim biri yok.
2- Merak edip de yerli pazarı araştırmadım :A Serenay, Hande Erçel gibi herkesn bildiklerini biliyorum sadece :A
Bu arada galiba Serenay daha önerilmedi :A
Geniş Aile'de oynayan güzeller gelmeli ilk aklına :A
------

oyuncular açısından baktığım için söylemedim zaten şimdiye kadar öbür yarışmalarda da yoktu şimdi onu önerirsem çabuk elenince üzülürüm :A
@DarkLegenD internet fenomenleri ile gelecek :A ünlü tüm isimler ile gelebilirsiniz :A

Ben ve bir şeylerin aklıma olmaması mı... Her şey benim hafızama girer ancak Tols yoldaşımın da dediği gibi genelde bilinçli olarak hafızamdan gidebilir... Veya gitmeyenler de ya ertelenir ya da bir şekilde çok nadir olarak sabit kalır... :A Ama muhakkak o hafıza o şey giriş yapacaktır... :A
En favori anime-manga hatunları etkinliği olsa şu an sayfa kasıyordu listenin genişliğinden dolayı yüzlerce karakter ismi filan... :A

Hafızaya yer açmak için yapıyorsun elbet, yoksa unuttuğundan ya da aklında olmamasından değil @Dosi nin günahını almasının aksine senin. :A

Kolay gelsin şimdiden, favorim Hande Erçel ama forum değerlendirirken oyunculuğu da hesaba katacağı için pek umudum yok... @Dosi

İleride yazarım aklıma gelen üç isim. :A

• Harika
Reactions: Dosi
En favori anime-manga hatunları etkinliği olsa şu an sayfa kasıyordu listenin genişliğinden dolayı yüzlerce karakter ismi filan... :A

Hafızaya yer açmak için yapıyorsun elbet, yoksa unuttuğundan ya da aklında olmamasından değil @Dosi nin günahını almasının aksine senin. :A
Yani etkinliği açık ara bu kazanır :A
IMG_20210416_151917.jpg

Oyun karakterlerini de dahil edersek 1.ci çok bariz belli :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hadi o zaman 3 öneri hakkımı kullanayım :A

1- Zuhal Topal (o dönemler azcık beğeniyordum yalan yok sklgjkls)
2- Rojda Demirer
3- Serenay Sarıkaya
@Tolstoyevski hemen listeye ekle :A
2. isim iyi seçim :A
Kolay gelsin şimdiden, favorim Hande Erçel ama forum değerlendirirken oyunculuğu da hesaba katacağı için pek umudum yok... @Dosi

İleride yazarım aklıma gelen üç isim. :A
Bencede Hande kazanmalı ama işte çekemiyorlar @Aserat gibiler :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...