Tamamdır oldu şimdiOyundayım kafamı veremedim.
Nur Fettahoğlu
Aslıhan Güner
Doğa Rutkay
@Maskeli Fedai @serhatt nerde sizin güzel önerileriniz?
Tamamdır oldu şimdiOyundayım kafamı veremedim.
Nur Fettahoğlu
Aslıhan Güner
Doğa Rutkay
Alina Boz
2 hakkın daha var cimri olmaAlina Boz
Bakalım @MEnes den nasıl bir öneri şovu izleyeceğiz, kesin yine son dakikalara bırakacaktır... Mavi gözlü şov yapar gerçi o şimdi2 hakkın daha var cimri olma
Bence hiç aklında yoktu bakalım ne diyecekBakalım @MEnes den nasıl bir öneri şovu izleyeceğiz, kesin yine son dakikalara bırakacaktır... Mavi gözlü şov yapar gerçi o şimdi
@MEnes ve "hiç aklında olmaması..." bu onun için hakarettir.. O ki aynı anda 77 şeyi aklında tutup bunun 75'ini unutup 2'sini de erteleyen çok yönlü insan...Bence hiç aklında yoktu bakalım ne diyecek
Aklında öneri yapmak yoktur demek istemiştim@MEnes ve "hiç aklında olmaması..." bu onun için hakarettir.. O ki aynı anda 77 şeyi aklında tutup bunun 75'ini unutup 2'sini de erteleyen çok yönlü insan...
Benden böyle bir öneri beklemen hata.
Vahide Perçin, Aslıhan Gürbüz falan dersin sandımBenden böyle bir öneri beklemen hata.
@serhatt ve @xdragxx gibi isimler hakkını kullanmak istemiyor. xdragxx çok fazla yabancı güzellere maruz kaldığı için yerli güzellere hakim değilmiş. Olmadı onların kontenjanını siz değerlendirin @MasacREÖncelikle şimdiden ellerinize sağlık. @Dosi @Tolstoyevski
T.C. Güzellik Uzmanı ve Analisti Doç. Dr. Utku beyciğim ile birlikte tüm güzelleri düşünüp, değerlendirip listemizi halka arz edeceğiz en kısa zamanda.
Belli etmemeye çalışıyorum ama @xdragxx 'e bu konuda çok kırgınım...Vahide Perçin, Aslıhan Gürbüz falan dersin sandım
@serhatt ve @xdragxx gibi isimler hakkını kullanmak istemiyor. xdragxx çok fazla yabancı güzellere maruz kaldığı için yerli güzellere hakim değilmiş. Olmadı onların kontenjanını siz değerlendirin @MasacRE
Çarşamba olmadan listeniz ile gelirseniz memnun oluruz
Katılım göstermeyeceğim için öneri yapmayı adil bulmadım.Vahide Perçin, Aslıhan Gürbüz falan dersin sandım
@serhatt ve @xdragxx gibi isimler hakkını kullanmak istemiyor. xdragxx çok fazla yabancı güzellere maruz kaldığı için yerli güzellere hakim değilmiş. Olmadı onların kontenjanını siz değerlendirin @MasacRE
Bence hiç aklında yoktu bakalım ne diyecek
Ben ve bir şeylerin aklıma olmaması mı... Her şey benim hafızama girer ancak Tols yoldaşımın da dediği gibi genelde bilinçli olarak hafızamdan gidebilir... Veya gitmeyenler de ya ertelenir ya da bir şekilde çok nadir olarak sabit kalır... Ama muhakkak o hafıza o şey giriş yapacaktır...@MEnes ve "hiç aklında olmaması..." bu onun için hakarettir.. O ki aynı anda 77 şeyi aklında tutup bunun 75'ini unutup 2'sini de erteleyen çok yönlü insan...
Kısaca özet nedir? 3 güzel isim ile gelecek misin?Ben ve bir şeylerin aklıma olmaması mı... Her şey benim hafızama girer ancak Tols yoldaşımın da dediği gibi genelde bilinçli olarak hafızamdan gidebilir... Veya gitmeyenler de ya ertelenir ya da bir şekilde çok nadir olarak sabit kalır... Ama muhakkak o hafıza o şey giriş yapacaktır...
Keyfin bilirKatılım göstermeyeceğim için öneri yapmayı adil bulmadım.
Yani aslında gelmek isterim ama yerli ve ünlü ve 'MAVİ' gözlü pek isim tanımıyorum... Yine de 2 gün içinde bulabilirsem elimden geleni yapacağım...Kısaca özet nedir? 3 güzel isim ile gelecek misin?
------
Keyfin bilir
Demet Evgar renkli gözlü meselaYani aslında gelmek isterim ama yerli ve ünlü ve 'MAVİ' gözlü pek isim tanımıyorum... Yine de 2 gün içinde bulabilirsem elimden geleni yapacağım...
Demet Evgar'ı biliyorum zaten bir tek mavi gözlü... Aslında başkaları da var da onlar da söylendi mi söylenmedi mi bilmediğim için bir miktar kimler önerilmiş incelemem gerekiyor... Boş vakitte inceleer gerekeni yaparım diye düşünüyorum... Böyle bir konuda hakkımı kimseye devretmem...Demet Evgar renkli gözlü mesela
Bulamazsan hakkını yoldaşlarına devredebilirsin Utku bey seve seve kullanır hakkını
İlk konuya anında ekliyoruz. Alfabetik sırayla eklediğimiz için aklındaki isim varmı kolay bulursunDemet Evgar'ı biliyorum zaten bir tek mavi gözlü... Aslında başkaları da var da onlar da söylendi mi söylenmedi mi bilmediğim için bir miktar kimler önerilmiş incelemem gerekiyor... Boş vakitte inceleer gerekeni yaparım diye düşünüyorum... Böyle bir konuda hakkımı kimseye devretmem...
Cidden ama yerli piyasaya hakimiyetim 0Vahide Perçin, Aslıhan Gürbüz falan dersin sandım
Defne Samyeli'ye karşılık Pınar Altuğ ile geleyim istersenBelli etmemeye çalışıyorum ama @xdragxx 'e bu konuda çok kırgınım...
Bunu gözden kaçırmışım. Ne oldu 😱Belli etmemeye çalışıyorum ama @xdragxx 'e bu konuda çok kırgınım...