Yeni transferler olur illa ki, yoksa Şevval Sam sadece tek başına pek bir etki etmez. Eda Ece ile de gemi yürümez.![]()
Dizi asıl Eda Ece Şevval Şam Nesrinle geldi bugüne olurmu öyle şey
Yeni transferler olur illa ki, yoksa Şevval Sam sadece tek başına pek bir etki etmez. Eda Ece ile de gemi yürümez.![]()
Eda Ece'nin ilk sezonlarda diziyi etkileyen bir hikayesi vardı, ama bu sezon hiç bir işe yaramıyor bence. Sosyal medyada paylaşılsın diye replikler yazılıyor, evin bahçesinden gemiye el sallıyor, Halit Can'la İngilizce konuşuyor ve başka bir şey yapmıyor.Dizi asıl Eda Ece Şevval Şam Nesrinle geldi bugüne olurmu öyle şey![]()
Hiç hatırlamıyorum, gece bakarım belki.Aynen, olmadı Ender kurcalar.
Dur dur Ender, Leyla geldiğinde amcalarının adını mı ne sormuştu yani öyle detaylı bir olay yok.![]()
Yok yok karakter olmaz bence de.Hiç hatırlamıyorum, gece bakarım belki.Ama öyle bir karakterin çıkacağını zannetmem.
Bu arada yeni sezonda Aslıhan Gürbüz, Merve Boluğur bonus olarak da Evrim Alasya sürprizi bekliyorum.![]()
Bu kararın değişeceğini zannetmiyorum tekrardan. 110 baya bir erken oldu çünkü, senaryo buna göre yazılmıştır ve hazırlıklar buna göre yapılmıştır.Bu dizi son haftalarda 2 kere sezon finali 1 kere de final yaptı,bakalım pazara kadar daha var belki yine final haberi gelir.
Diğerleri de olursa olur, diziye farklı bir renk gelir.Yok yok karakter olmaz bence de.
O saydığın isimlerden tek Evrim Alasya olmamalı. Kalitesi bozulmamış, yeni bir diziye gitmeli.![]()
Merve Aksak gibi bir karakter, diziye tam yakışır.Benim aklımdan da Aslıhan gürbüz geçiyordu umarım olur 🙏
Doğru canım, belki dizi izlenilir bir hale bile gelir.Diğerleri de olursa olur, diziye farklı bir renk gelir.![]()
Saydığın isimler harika ağzından bal damlıyorHiç hatırlamıyorum, gece bakarım belki.Ama öyle bir karakterin çıkacağını zannetmem.
Bu arada yeni sezonda Aslıhan Gürbüz, Merve Boluğur bonus olarak da Evrim Alasya sürprizi bekliyorum.![]()
Eda Ece'nin ilk sezonlarda diziyi etkileyen bir hikayesi vardı, ama bu sezon hiç bir işe yaramıyor bence. Sosyal medyada paylaşılsın diye replikler yazılıyor, evin bahçesinden gemiye el sallıyor, Halit Can'la İngilizce konuşuyor ve başka bir şey yapmıyor.
Şevval Sam'ın da aynı şekilde diziyi yürüten bir hikayesi vardı, ama bu sezon rolü çok azaldı. EnKay sayesinde ortaya çıkyıyor şimdi.
Seviliyor da kendisi komedi dizisi karakterine dönüştü. Dizinin türü komedi olmadığı için bence olmamalı.Olurmu öyle şey emre Yıldız karakteri seviliyor![]()
Uyanış Büyük Selçuklu varken zirve imkansız finalde.10 Mayıs Sezon finali ise, demek ki Çukur zirvede final yapacak. Derin Ay Yapım iş başında![]()
Vartolu veya Yamacın ölmesine bakar işUyanış Büyük Selçuklu varken zirve imkansız finalde.![]()
Berk Oktay'da geçen gün final yapacak demiş sözde.Eee hani Eda Ece bu sezon son diyordu anlamadım![]()