'Yasak Elma' Sezon Finali Yapıyor! | FOX

Dizi asıl Eda Ece Şevval Şam Nesrinle geldi bugüne olurmu öyle şey :D
Eda Ece'nin ilk sezonlarda diziyi etkileyen bir hikayesi vardı, ama bu sezon hiç bir işe yaramıyor bence. Sosyal medyada paylaşılsın diye replikler yazılıyor, evin bahçesinden gemiye el sallıyor, Halit Can'la İngilizce konuşuyor ve başka bir şey yapmıyor.

Şevval Sam'ın da aynı şekilde diziyi yürüten bir hikayesi vardı, ama bu sezon rolü çok azaldı. EnKay sayesinde ortaya çıkyıyor şimdi.

Ay yeter artık şiştim şu dizinin PR için yaptığı haberlerden. :A Neyse gelecek sezon belasını bulsun da görelim bakalım. :A

Dizinin hızına yetişemiyoruz.
Yalnız Şahika'nın tabut fotosunda kocaman yılanlı kolye var. Böyle bir kolye hatırlamıyorum? Bu yüzden çıkmama ihtimali çok yüksek.

Ve bu tam kapanma durumları nedeni ile erkene alınmış olmalı sezon finali

Aynen, olmadı Ender kurcalar.

Dur dur Ender, Leyla geldiğinde amcalarının adını mı ne sormuştu yani öyle detaylı bir olay yok. :A
Hiç hatırlamıyorum, gece bakarım belki. :A Ama öyle bir karakterin çıkacağını zannetmem. :A

Bu arada yeni sezonda Aslıhan Gürbüz, Merve Boluğur bonus olarak da Evrim Alasya sürprizi bekliyorum. :A

Hiç hatırlamıyorum, gece bakarım belki. :A Ama öyle bir karakterin çıkacağını zannetmem. :A

Bu arada yeni sezonda Aslıhan Gürbüz, Merve Boluğur bonus olarak da Evrim Alasya sürprizi bekliyorum. :A
Yok yok karakter olmaz bence de. :A

O saydığın isimlerden tek Evrim Alasya olmamalı. Kalitesi bozulmamış, yeni bir diziye gitmeli. :A

Bu dizi son haftalarda 2 kere sezon finali 1 kere de final yaptı,bakalım pazara kadar daha var belki yine final haberi gelir.
Bu kararın değişeceğini zannetmiyorum tekrardan. 110 baya bir erken oldu çünkü, senaryo buna göre yazılmıştır ve hazırlıklar buna göre yapılmıştır.

Eda Ece'nin ilk sezonlarda diziyi etkileyen bir hikayesi vardı, ama bu sezon hiç bir işe yaramıyor bence. Sosyal medyada paylaşılsın diye replikler yazılıyor, evin bahçesinden gemiye el sallıyor, Halit Can'la İngilizce konuşuyor ve başka bir şey yapmıyor.

Şevval Sam'ın da aynı şekilde diziyi yürüten bir hikayesi vardı, ama bu sezon rolü çok azaldı. EnKay sayesinde ortaya çıkyıyor şimdi.

Olurmu öyle şey emre Yıldız karakteri seviliyor :D

10 Mayıs Sezon finali ise, demek ki Çukur zirvede final yapacak. Derin Ay Yapım iş başında :)