'Yasak Elma' Sezon Finali Yapıyor! | FOX

Röportajı bile buldum doğru hatırlıyormuşum :A Bence devam ederse büyük değişiklikler olur çok bile sürdü.

Ooo, bu dediğinden sonra neler değişti neler. :A Büyük değişiklikler bekliyorum ben yeni sezonda, bakalım. Bir kaç haftaya netleşir zaten dizi ile ilgili bir kaç şey.

1619733169212.jpeg

Önceki oyuncu ayrılıklarını bir şekilde kurtardılar diye devam kararı aldılar sanırım ama artık pek konu kalmadı, oyuncu dahil ede ede nereye kadar gidecekler 🙂

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Önceki oyuncu ayrılıklarını bir şekilde kurtardılar diye devam kararı aldılar sanırım ama artık pek konu kalmadı, oyuncu dahil ede ede nereye kadar gidecekler 🙂
Zannetmiyorum ama Hasan Ali'nin kızı gelebilir bir şekilde ya da kızı olduğunu iddia eden biri.

Ender'in ailesi ile ilgili bir şeyler ortaya çıkabilir belki.

• Beğendim
Reactions: ozmoturk
Şahika karakteri çıktığına göre, yeni sezona çok daha iyi bir hazırlık yapmaları gerek. İddialı ve güçlü oyuncular (Aslıhan Gürbüz, Merve Boluğur vs) getirmeleri lazım. Çünkü senarist bütün kombinasyonları (EnŞah, EnYıl, ŞahYıl) denedi bu sezon.

Yeni sezonda izleyip izlememe konusunda kararsızım, tanıtımlar göre ve iddialı transfer olursa bakarım. Umarım sezon ortasında oranları düşüp de erken final yapmaz dizi.