Emre Ozansoy
Süper Mod.
Rezalet.Reklam arasında K.rem Bürsin denen şeyin oynadığı reklamın çıkması.![]()
Rezalet.Reklam arasında K.rem Bürsin denen şeyin oynadığı reklamın çıkması.![]()
Star'dan da başka beklentimiz yok.Rezalet.
Haddini aştı Star.Star'dan da başka beklentimiz yok.
------
Iy yine, dayanamam artık bu kadarına. 🤮
Basalım artık şu kanalı.Haddini aştı Star.
Ferda her şeyini alsın, bu arada şimdi tekrarında o muhteşem sahne var.
Şu an izleyemiyorum, bölümün hepsi muhteşem olduğu için de hangi sahneden bahsettin anlamadım.Ferda her şeyini alsın, bu arada şimdi tekrarında o muhteşem sahne var.![]()
Ferda'nın Emgen Konağı'nı bastığı sahne işte.Şu an izleyemiyorum, bölümün hepsi muhteşem olduğu için de hangi sahneden bahsettin anlamadım.![]()
Un ufak edeceğim seni Perihan Emgen.Ferda'nın Emgen Konağı'nı bastığı sahne işte.![]()
O köksüz toprakta tek akrebin ben olmadığını göreceksin.Un ufak edeceğim seni Perihan Emgen.![]()
Dizinin en iyi sahnelerinden biri olabilir, tabi ArDu kisslerinden sonra.O köksüz toprakta tek akrebin ben olmadığını göreceksin.![]()
ArDu kissleri onun yanında halt etmiş. DİZİNİN EN İYİ SAHNESİ ODUR NET.Dizinin en iyi sahnelerinden biri olabilir, tabi ArDu kisslerinden sonra.![]()
Diss için yazmıştım zaten.ArDu kissleri onun yanında halt etmiş. DİZİNİN EN İYİ SAHNESİ ODUR NET.![]()
![]()
Bunu nasıl akıl edemezdim. Diss de atmamıştım ya.Diss için yazmıştım zaten.![]()
Bir dizi aşı olaylarına değinirken, diğer dizi.... İğrenç!Aşı maşı yapmasın bu Perihan, zehir koyar içine.![]()