Bana da hiç güvenemedimBu paylaşımlar fake atma ihtimallerine karşı umudumu arttırdı nedense.![]()
Bana da hiç güvenemedimBu paylaşımlar fake atma ihtimallerine karşı umudumu arttırdı nedense.![]()
Star TV'nin yakında reytingleri sürünecek olan dizisi Kağıt Ev'i izleyebiliriz beraber.YUH YUH YUH YUH. Şahika resmen 2 sezon diziyi götürdü abi çıkarmak ne. Hem de finale bu kadar az kala. Dizim azalsın diye neden arıyordum al sana neden. Belki sahnelerden takip ederim. Umarım böyle deyip devam etmem diziye.![]()
Bu cümle kötü bir mana taşıyor kokusu geldi. O diziye laf söyletmem aslanım.Star TV'nin yakında reytingleri sürünecek olan dizisi Kağıt Ev'i izleyebiliriz beraber.![]()
Kötü bir niyetle dememiştim aslında. Halit öldü, Kerim çıktı devam ettim ama Şahika çıktıktan sonra devam edeceğimi zannetmem. Senin gibi sahnelerden takip edebilirim.Bu cümle kötü bir mana taşıyor kokusu geldi. O diziye laf söyletmem aslanım.![]()
Ben sahnelerden de takip edebilir miyim emin değilim.
Kanal doğru düzgün tanıtım yapmadığı için sürünecek.Ben sahnelerden de takip edebilir miyim emin değilim.
Sürünecek derken mana kötü sandım kusura bakma.Aslında Maraşlı'yı izleseniz seversiniz ama çok uzun benim bile 10 bölümüm varmış, buna geçelim en iyisi.
![]()
2 bölümdür Kağıt Ev izliyorum zaten
BU STAR GINA GETİRİYOR A. Neyse boşver, kinimi önceden kustum artık o kadar yok.Kanal doğru düzgün tanıtım yapmadığı için sürünecek.Haftaya 2 bandına bile düşer.
Kağıt Ev en yeni olduğu için onu dedim, Maraşlı'da olabilir ama bölümleri çok fazla.![]()
İçeri de alındık.2 bölümdür Kağıt Ev izliyorum zatenGelin gelin
![]()
2 bölümdür Kağıt Ev izliyorum zatenGelin gelin
![]()
Bu hafta ilk iki bölümü izlerim.Buyrun bekleriz dimi @Alos alikom![]()
Tabi ki nenemBuyrun bekleriz dimi @Alos alikom![]()
Bu hafta ilk iki bölümü izlerim.Haftaya gününde izleyemesem bile yine internetten izlerim.
![]()
Evet dur tellik veremBU STAR GINA GETİRİYOR A. Neyse boşver, kinimi önceden kustum artık o kadar yok.
Dediğin gibi yapalım. Olmadı final yapmaya falan kalkarsa yazın izleriz, beğenirseniz oradan devam ederiz. Olmadı ben beğenirsem de toplu karar alamazsak netten devam.
------
İçeri de alındık.![]()
AÇXÇSÇDÇEDÖWÇDÖSÖDS gerek yok havalar ısındı.
Ajdhshshshssjshs iyi o zamanAÇXÇSÇDÇEDÖWÇDÖSÖDS gerek yok havalar ısındı.![]()
Birisi büyük fake atıyor ama işte o kim.Bu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
Ayrılık olayları ile ilgili ilk defa bu kadar konuşan kişiyi hatırlamıyorum.Birisi büyük fake atıyor ama işte o kim.
İşte Yasak Elma farkı.Ayrılık olayları ile ilgili ilk defa bu kadar konuşan kişiyi hatırlamıyorum.![]()