'Yasak Elma'da Flaş Ayrılık! | FOX

YUH YUH YUH YUH. Şahika resmen 2 sezon diziyi götürdü abi çıkarmak ne. Hem de finale bu kadar az kala. Dizim azalsın diye neden arıyordum al sana neden. Belki sahnelerden takip ederim. Umarım böyle deyip devam etmem diziye. :A
Star TV'nin yakında reytingleri sürünecek olan dizisi Kağıt Ev'i izleyebiliriz beraber. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Bu cümle kötü bir mana taşıyor kokusu geldi. O diziye laf söyletmem aslanım. :A
Kötü bir niyetle dememiştim aslında. Halit öldü, Kerim çıktı devam ettim ama Şahika çıktıktan sonra devam edeceğimi zannetmem. Senin gibi sahnelerden takip edebilirim. :A

Yeni dizi de Kağıt Ev işte. Hep beraber ona geçeriz. Dizisiz kalmayız. :A @Angelica @Alos

Kötü bir niyetle dememiştim aslında. Halit öldü, Kerim çıktı devam ettim ama Şahika çıktıktan sonra devam edeceğimi zannetmem. Senin gibi sahnelerden takip edebilirim. :A

Yeni dizi de Kağıt Ev işte. Hep beraber ona geçeriz. Dizisiz kalmayız. :A @Angelica @Alos
Ben sahnelerden de takip edebilir miyim emin değilim. :A

Sürünecek derken mana kötü sandım kusura bakma. :A Aslında Maraşlı'yı izleseniz seversiniz ama çok uzun benim bile 10 bölümüm varmış, buna geçelim en iyisi. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Ben sahnelerden de takip edebilir miyim emin değilim. :A

Sürünecek derken mana kötü sandım kusura bakma. :A Aslında Maraşlı'yı izleseniz seversiniz ama çok uzun benim bile 10 bölümüm varmış, buna geçelim en iyisi. :A
Kanal doğru düzgün tanıtım yapmadığı için sürünecek. :A Haftaya 2 bandına bile düşer.

Kağıt Ev en yeni olduğu için onu dedim, Maraşlı'da olabilir ama bölümleri çok fazla. :A

• Güldürdün

2 bölümdür Kağıt Ev izliyorum zaten :A Gelin gelin :A

Buyrun bekleriz dimi @Alos alikom :A

Kanal doğru düzgün tanıtım yapmadığı için sürünecek. :A Haftaya 2 bandına bile düşer.

Kağıt Ev en yeni olduğu için onu dedim, Maraşlı'da olabilir ama bölümleri çok fazla. :A
BU STAR GINA GETİRİYOR A. Neyse boşver, kinimi önceden kustum artık o kadar yok. :A

Dediğin gibi yapalım. Olmadı final yapmaya falan kalkarsa yazın izleriz, beğenirseniz oradan devam ederiz. Olmadı ben beğenirsem de toplu karar alamazsak netten devam. :A
------

2 bölümdür Kağıt Ev izliyorum zaten :A Gelin gelin :A
İçeri de alındık. :A

Aynı günde hem final haberi hem önemli oyunculardan birinin ayrılacağı haberi geldi geç de olsa elemlerim kendini göstermeye başladı. :Z

BU STAR GINA GETİRİYOR A. Neyse boşver, kinimi önceden kustum artık o kadar yok. :A

Dediğin gibi yapalım. Olmadı final yapmaya falan kalkarsa yazın izleriz, beğenirseniz oradan devam ederiz. Olmadı ben beğenirsem de toplu karar alamazsak netten devam. :A
------

İçeri de alındık. :A
Evet dur tellik verem :F ajsshshshshsshsh @Emre Ozansoy @slhttnmtl

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy