93.Oscar (Akademi) Ödüllerinde Kazananlar Belli Oldu!

Törenin tekrarını izliyorum da 0-0 bitmiş Lecce - Cagliari maçını banttan seyretmek gibi bir şey. :A Dahası TRT altyazı hazılamaya kasmayıp dublaj koyup geçmiş. Dublajlı canlı yayın izlemek çok yorucu, çok saçma bir şey. :(

Frances McDormand ve Anthony Hopkins'in ödüllerine çok sevindim ama o kısma daha gelmedik. :A

Törenin tekrarını izliyorum da 0-0 bitmiş Lecce - Cagliari maçını banttan seyretmek gibi bir şey. :A Dahası TRT altyazı hazılamaya kasmayıp dublaj koyup geçmiş. Dublajlı canlı yayın izlemek çok yorucu, çok saçma bir şey. :(

Frances McDormand ve Anthony Hopkins'in ödüllerine çok sevindim ama o kısma daha gelmedik. :A
Bu sorunlar törenin yayıncısı ile alakalı, ben asıl törenin değişen akışı hakkında ne yorum yapacaksın onu merak ediyorum bitirdiğin zaman. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Bu sorunlar törenin yayıncısı ile alakalı, ben asıl törenin değişen akışı hakkında ne yorum yapacaksın onu merak ediyorum bitirdiğin zaman. :A
Bitirdim. :A

Steven Soderbergh gibi değişik bir isme Oscar programı yaptırmaları başlı başına bir hataymış zaten. Şöyle Ron Howard abimiz gibi has Hollywood yönetmeni birileri yönetseymiş böyle rezillikler olmazmış. :A

Covid-19 nedeniyle daha çok mesaj verme odaklı, komedisi olmayan bir tören olmuş. Fakat aşırı tatsız tuzsuzdu. İnşallah gelecek yıl eski neşesine kavuşur dünya ve Oscarlar. :(

En iyi yönetmen ödülünün törenin başlarında, en iyi film ödülünün sondan iki önce duyurulması gerçek bir rezalet. Bazı konularda gelenekçi olmakta fayda var...

Anthony Hopkins amcamız Zoom ile katılmak istemiş ama reddetmişler, çok üzüldüm. Tarihe geçti en yaşlı oyuncu olarak, umarım bir yolunu bulurlar ve gelecek yıl ödül vermeye sahneye gelir... Ödülüne çok sevindim gerçekten...

Frances McDormand, Three Billboards'a kadar değeri bilinmeyen bir oyuncuydu. Bir anda parlayıp 3'ü oyunculuk olmak üzere toplamda 4 Oscar ödüllü bir oyuncu haline gelmesine çok sevindim. Bence rakiplerinin ikisinden gerideydi performansı o ayrı konu. İnşallah biricik Carey Mulligan'ımız da kazanır tez zamanda Oscar. Böyle fırsat kolay gelmiyordu aslında, onun için üzüldüm biraz. :(

• Beğendim
Reactions: Sherlock and MEnes
Sana Oscar vermeyenleri kınıyorum.
Diğerlerini dinlemedim ama Molly güzel seslendirmiş.

@MasacRE @Sherlock neredeler? 😱 Sherlock geçen müzik ödülü için uykusunu feda etmişti :A
Enes yoldaşımın dediği sebeplerden izlemedim bu sene töreni. Ertesi sabah baktığımda da doğru bir karar verdiğimi gördüm izlemeyerek :A Ödüllerin sıraları değiştirilmiş, sonra zaten koronadan dolayı tatsız tuzsuz bir tören olmuş. Seneye çok daha iyi filmlerin olduğu ve benim de çoğunu izlediğim bir törende buluşmak üzere :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Geceyi bir kaç kıyfet görselleri ile kapatayım (Sabah oldu gerçi ama neyse :A)

Çoğunluk kırmızı renk seçmiş. Enlerede bir tane ayarladım :A

Gelelim gördüğüm fotolarda enlere :A
Kaynak : https://www.vogue.co.uk/fashion/gallery/oscars-2021-red-carpet-dresses/amp

En rahat spor giysi:
Tarzı iyi
Ekli dosyayı görüntüle 101776

En ateş edeni :A
Ekli dosyayı görüntüle 101777

En ilginç olanı :A
Ekli dosyayı görüntüle 101778

En çirkin kıyafet :A
Hoş durmamış bile :A
Ekli dosyayı görüntüle 101779

Ve en şık hoş duran (kırmızılı)
Teyzemizin kıyafetide güzel :A
Ekli dosyayı görüntüle 101780

@bazinga @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @kerem @Aserat @HeisenBerg @12.Adam

Enes yoldaşımın dediği sebeplerden izlemedim bu sene töreni. Ertesi sabah baktığımda da doğru bir karar verdiğimi gördüm izlemeyerek :A Ödüllerin sıraları değiştirilmiş, sonra zaten koronadan dolayı tatsız tuzsuz bir tören olmuş. Seneye çok daha iyi filmlerin olduğu ve benim de çoğunu izlediğim bir törende buluşmak üzere :A
Ben ilk kez izledim :A böyle bir seneye denk gelmeseydi keşke :A
Bu arada foto yorumladım bakarsın ama korkma, hepsi kadın :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben ilk kez izledim :A böyle bir seneye denk gelmeseydi keşke :A
Bu arada foto yorumladım bakarsın ama korkma, hepsi kadın :A
Talihsiz bir sene olmuş ilk kez izlemek için :A

En ateş eden iyiymiş :A Bu da benden olsun. Gönüllerimizin Oscarının sahibi :bhr:

margot-robbie-gettyimages-1232531970.jpg

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Dosi
Tepkisiz bırakmasaydın iyiydi:A
Yalnız bu çirkinleşmiş 😱
Ne kadar özensiz bir saç modeli :A
Beğeni veya harika verilebilirdi ama sürü psikolojisine uyarak güldürdün dedim :A

Çaktırma ama ben de beğenmedim :A Her türlü çok güzel kadın ama bu kılık kıyafet pek olmamış, daha iyisini beklerdik :A

• Harika
Reactions: Dosi
Beğeni veya harika verilebilirdi ama sürü psikolojisine uyarak güldürdün dedim :A

Çaktırma ama ben de beğenmedim :A Her türlü çok güzel kadın ama bu kılık kıyafet pek olmamış, daha iyisini beklerdik :A
Tamam çaktırmam :A yalnız olmadığımı bilmek iyi :A
Sen bildirimleri tükettiysen o geçenki olayın part 2 'sini yapacağım :A çok bildirim olmasın diye ara vermiştim. Malum sen çok ara koyarak geliyorsun mani olmayayım dedim :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Tamam çaktırmam :A yalnız olmadığımı bilmek iyi :A
Sen bildirimleri tükettiysen o geçenki olayın part 2 'sini yapacağım :A çok bildirim olmasın diye ara vermiştim. Malum sen çok ara koyarak geliyorsun mani olmayayım dedim :A
Geçenki olay neydi, onu bana bir hatırlatman gerekiyor önce :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bitirdim. :A

Steven Soderbergh gibi değişik bir isme Oscar programı yaptırmaları başlı başına bir hataymış zaten. Şöyle Ron Howard abimiz gibi has Hollywood yönetmeni birileri yönetseymiş böyle rezillikler olmazmış. :A

Covid-19 nedeniyle daha çok mesaj verme odaklı, komedisi olmayan bir tören olmuş. Fakat aşırı tatsız tuzsuzdu. İnşallah gelecek yıl eski neşesine kavuşur dünya ve Oscarlar. :(

En iyi yönetmen ödülünün törenin başlarında, en iyi film ödülünün sondan iki önce duyurulması gerçek bir rezalet. Bazı konularda gelenekçi olmakta fayda var...

Anthony Hopkins amcamız Zoom ile katılmak istemiş ama reddetmişler, çok üzüldüm. Tarihe geçti en yaşlı oyuncu olarak, umarım bir yolunu bulurlar ve gelecek yıl ödül vermeye sahneye gelir... Ödülüne çok sevindim gerçekten...

Frances McDormand, Three Billboards'a kadar değeri bilinmeyen bir oyuncuydu. Bir anda parlayıp 3'ü oyunculuk olmak üzere toplamda 4 Oscar ödüllü bir oyuncu haline gelmesine çok sevindim. Bence rakiplerinin ikisinden gerideydi performansı o ayrı konu. İnşallah biricik Carey Mulligan'ımız da kazanır tez zamanda Oscar. Böyle fırsat kolay gelmiyordu aslında, onun için üzüldüm biraz. :(
Hemen her dediğine katılıyorum, Covid-19 bütün törenleri etkiledi maalesef. Virüs etkisiyle yapılan hiçbir törenden keyif alamadım sanırım şimdiye dek, Oscar için inanılmaz hazırlanmışlar, virüsün etkilerini minimuma indirmek için her şeyi yapmışlar ama öyle veya böyle etkileniyor atmosfer. :(

Akışın değişikliğine dair şöyle bir şey okudum; En İyi Erkek Oyuncu ödülünün Akademi üyeleri tarafından Chadwick Boseman'a verilmesi bekleniyormuş, bu sebeple akış izlediğimiz haline getirilmiş. Yani her şey bittikten sonra Chadwick Boseman anılarak bitirilecekti tören. Akademi üyeleri beklenti dışı bir şey yapınca ne Anthony Hopkins'i bağlayabilmişler törene ne de Chadwick Boseman'la alakalı bir şey yapabilmişler. Bu yüzden de töreni apar topar bitirmişler, törenin sonu da bu teoriyi destekler nitelikte zaten.

Tabii ben de senin gibi düşünüyorum, ne olursa olsun yıllardır alışık olduğumuz ve gelenekselleşmiş akış değiştirilmemeliydi. En büyük ödül, neredeyse o ana kadar verilmiş ödüllerin toplamı olan En İyi Film ödülü, sonda verilmeliydi.

En İyi Kadın Oyuncu dalı sürprize en açık, rekabetin en yüksek olduğu kısmıydı törenin zaten. Carey Mulligan'a da bu yüzden yazık olmuş oldu, daha genç, hala şansı var tabii ama bu yıl dediğin gibi istisnai bir yıldı. Kendisine sıra gelmesi zor gibi bundan sonra ama belli de olmaz tabii...

• Beğendim
Reactions: bazinga