Bitirdim.
Steven Soderbergh gibi değişik bir isme Oscar programı yaptırmaları başlı başına bir hataymış zaten. Şöyle Ron Howard abimiz gibi has Hollywood yönetmeni birileri yönetseymiş böyle rezillikler olmazmış.
Covid-19 nedeniyle daha çok mesaj verme odaklı, komedisi olmayan bir tören olmuş. Fakat aşırı tatsız tuzsuzdu. İnşallah gelecek yıl eski neşesine kavuşur dünya ve Oscarlar.
En iyi yönetmen ödülünün törenin başlarında, en iyi film ödülünün sondan iki önce duyurulması gerçek bir rezalet. Bazı konularda gelenekçi olmakta fayda var...
Anthony Hopkins amcamız Zoom ile katılmak istemiş ama reddetmişler, çok üzüldüm. Tarihe geçti en yaşlı oyuncu olarak, umarım bir yolunu bulurlar ve gelecek yıl ödül vermeye sahneye gelir... Ödülüne çok sevindim gerçekten...
Frances McDormand, Three Billboards'a kadar değeri bilinmeyen bir oyuncuydu. Bir anda parlayıp 3'ü oyunculuk olmak üzere toplamda 4 Oscar ödüllü bir oyuncu haline gelmesine çok sevindim. Bence rakiplerinin ikisinden gerideydi performansı o ayrı konu. İnşallah biricik Carey Mulligan'ımız da kazanır tez zamanda Oscar. Böyle fırsat kolay gelmiyordu aslında, onun için üzüldüm biraz.