'Yasak Elma'da Flaş Ayrılık! | FOX

Şahika dizinin en önemli karakterlerinden. Öldüğüne göre sezon sonu final olacağı kesinleşti. Evet Halit bile çıktı dizi devam etti ama Şahika öyle bir karakter oldu ki bölümler ilerledikçe, dizinin can sularından oldu.

Anında ölürse çıkmaz yada biri ortaya çıkar maşa olarak kullandığı ve öter. Yaptıkları yanına kâr kalacak resmen :A

Yalnız bu yazının sonundaki 'ertelenmek' yeni bir spoi sayılır :A Ender'de ozaman gidici ilerde :A

@Özgür @serhatt @Tolstoyevski
Ben ona dikkat ettmemiştim. 😱 Ertelendi dediğine göre finalde de Ender ölür. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben anlamadım şimdi. "Bir ölü, bir yaralı var" denildi. Yapım şirketi Nilperi'ye veda hikayesi paylaştı, Nesrin'de çıkacaksa nasıl çıkacak?
Yaralı olup hastaneye kaldırılacak, sonrasında mı ölecek acaba? (b)

178873798_461961491546794_706251188829613848_n.jpg

Son düzenleme:
Şahika > Ender, Yıldız
Resmen saygısızlık, finale 5 bölüm kalmış yapılan hamleye bak. Diziden soğudum şu an. 2.sezon sonunda kan kaybeden dizi Şahika'nın gelişiyle canlandı ve Şahika üzerinden yazılan 3.sezonuyla zirveye çıktı. Bu sezonu da full Şahika götürdü zaten. Ender ile Yıldız'ın doğru düzgün bir senaryosu bile yoktu.
Ender ve Yıldız'ın hikayesi bir yere kadar güzeldi, ama sonrasında o da saçmaladı. Dediğin gibi Şahika şu an ikisinin de hikayesinin önüne geçti. Geldiği gibi diziye renk kattı ve reytinglere ciddi anlamda büyük katkısı oldu.

Bu sezonda Ender&Şahika idare etti, ama Şahika tabi daha baskındı. Final olacaksa da 3 kadın ile final olmalıydı.

Hatta finalin son sahnede Ender&Şahika&Yıldız olsun, arkada da 'Pretty Woman' çalsın istiyordum.

Ender ve Yıldız'ın hikayesi bir yere kadar güzeldi, ama sonrasında o da saçmaladı. Dediğin gibi Şahika şu an ikisinin de hikayesinin önüne geçti. Geldiği gibi diziye renk kattı ve reytinglere ciddi anlamda büyük katkısı oldu. Bu sezonda Ender&Şahika idare etti, ama Şahika tabi daha baskındı.

Final yapılacaksa 3 kadın ile final yapılmalıydı.
Ya Ender mi kaldı? Ender bu sezon sadece Şahika ile birlik olduğunda ön plana çıktı ve sahneleri zevk vermeye başladı. Onun dışında silikti bu sezon. Diğer karakterlerin ön plana çıkmasında bile Şahika etkiliydi. Dizinin esas başrolleri Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam olabilir ama Yasak Elma şu an 4.sezon sonunda hala iyi reytingler alıyorsa bu tamamen Şahika sayesindedir. Bu kadar ikonik ve önemli bir karakteri böyle basit bir şekilde öldürmeleri sinirlendirdi beni ve diziden soğudum. :A

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Ya Ender mi kaldı? Ender bu sezon sadece Şahika ile birlik olduğunda ön plana çıktı ve sahneleri zevk vermeye başladı. Onun dışında silikti bu sezon. Diğer karakterlerin ön plana çıkmasında bile Şahika etkiliydi. Dizinin esas başrolleri Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam olabilir ama Yasak Elma şu an 4.sezon sonunda hala iyi reytingler alıyorsa bu tamamen Şahika sayesindedir. Bu kadar ikonik ve önemli bir karakteri böyle basit bir şekilde öldürmeleri sinirlendirdi beni ve diziden soğudum. :A
Kurşunla ölecek olması baya koyuyor insana bu kadar basit miydi Şahika'nın ölümü

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Kurşunla ölecek olması baya koyuyor insana bu kadar basit miydi Şahika'nın ölümü
Finalden önce senaryo gereği öldürürülebilir, bir miktar anlarım da önceden bunun zeminleri yapılır ve karakterin hikayesi tamamlanır. Şahika pat diye birden diziden çıkarılacak bir karakter değildi.

YUH YUH YUH YUH. Şahika resmen 2 sezon diziyi götürdü abi çıkarmak ne. Hem de finale bu kadar az kala. Dizim azalsın diye neden arıyordum al sana neden. Belki sahnelerden takip ederim. Umarım böyle deyip devam etmem diziye. :A

Ender'in silik olduğunu düşünmüyorum ben bu sezon içerisinde, ama geri planda olduğu doğru. Halit'in öldüğü, Hasan Ali'nin geldiği bölümden sonra biraz sahneleri keyif vermemeye başladı.

Hapishane sahnesi, sonrasında Şahika ile birlik olması, şimdi de Kaya'nın gelmesi ile devam ediyor tabi Şahika kadar olamaz asla.

Dediğin gibi Şahika ikonik bir karakter, böyle pat diye olması her şeyin çok saçma. En azından 2-3 bölüm çıkacağına dair sinyaller verilmeliydi.

• Beğendim
Diziyw geldi reytingleri arttırdı bu Şahika olmasaydı dizi bu kadar yükselmezdi zaten
Ben çok üzüldüm böyle bir son yazılmasına karaktere, üstelik birkaç bölüm önce Ömer'i getirdiler kadına. Ölecek birine neden partner getirirsin?
------

Cenaze sahnesinin çekimleri tamamlanmış bile, çoktan belliymiş yani.
Senarist neden böyle saçmaladı acaba, final kararı mı aldılar da böyle bir senaryo yazdı?

• Güldürdün
Ben çok üzüldüm böyle bir son yazılmasına karaktere, üstelik birkaç bölüm önce Ömer'i getirdiler kadına. Ölecek birine neden partner getirirsin?
------

Senarist neden böyle saçmaladı acaba, final kararı mı aldılar da böyle bir senaryo yazdı?
Final kesinleşmiş zaten, tarih belli değil sadece. Berk Oktay mayıs sonu ya da haziran başında final düşünülüyor diye röportaj vermiş. Kararın reyting ile ilgisi olmadığı aşikar, muhtemelen ya oyuncularla anlaşamadılar ya da Medyapım Kadın'da yaptığı gibi daha fazla uzatmak istemedi.
------

Rüya olayı gibi bir şey çıksa keşke ya. :(
Keşke ama Birsen paylaştığına göre Nesrin'in ayrılmaması pek ihtimal dahilinde değil gibi. Kendi cenazesini basıp sahne rüya çıksa güzel olurdu. :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: serhatt
Keşke ama Birsen paylaştığına göre Nesrin'in ayrılmaması pek ihtimal dahilinde değil gibi. Kendi cenazesini basıp sahne rüya çıksa güzel olurdu. :A
Rüya bölümünü de paylaşmıştı. :A

Herkes toplanmışken Nadir'in cenazesine geldiği gibi gelse... :bhr: Ne güzel olur. :A