Allah yazdıysa bozsun.Çıkar onu aklından.Sen izliyor musun? 😱![]()
Peki neden bitmesini istiyorsun?Allah yazdıysa bozsun.Çıkar onu aklından.![]()
Geçen gün Birsen Altuntaş "yapımcının 50'ye tamamlamak istediği konuşuluyor" demişti, bugün yapımcı da 6-7 bölüm kaldı dedi. Büyük ihtimalle o aralıkta olur.45-50 bölüm arası sürmüş olur sezon sonunda final yapıyorsa, bence iyi bir bölüm sayısı.
52 te bitmesi daha doğru olur.Bir sezon ortalama bölüm sayısı 13 olduğuna göre, 13 X 4Geçen gün Birsen Altuntaş "yapımcının 50'ye tamamlamak istediği konuşuluyor" demişti, bugün yapımcı da 6-7 bölüm kaldı dedi. Büyük ihtimalle o aralıkta olur.
50 gayet iyi ama 48 ya da 46'da olabilir.52 te bitmesi daha doğru olur.Bir sezon ortalama bölüm sayısı 13 olduğuna göre, 13 X 4![]()
Yani o da TV'de yayınlanırken izledi ben de ama beraber yorumlaşarak izlemedik.Aynı zamanda izleyip beraber izleyememek ne demek ?AçıklasanaNece konuşuyorsun?
O zamanlar yorum konularında pek konuşmuyorduk galiba.Yani o da TV'de yayınlanırken izledi ben de ama beraber yorumlaşarak izlemedik.Anlaşılması gayet kolaydı.
![]()
Hayır 50 hepsinden kat be kat daha iyi.50 gayet iyi ama 48 ya da 46'da olabilir.![]()
Aynen, ben geldiğim zaman tam sezon bitmişti zaten.O zamanlar yorum konularında pek konuşmuyorduk galiba.![]()
Tabi ki, ama 50 olmazsa onlar olsun.Hayır 50 hepsinden kat be kat daha iyi.![]()
Ha okey, muhteşemsin.Tabi ki, ama 50 olmazsa onlar olsun.Yoksa ben de 50'den yanayım.
![]()
Yani o da TV'de yayınlanırken izledi ben de ama beraber yorumlaşarak izlemedik.Anlaşılması gayet kolaydı.
![]()
Aranıza kara kedi @Sherlock mu girdi?O zamanlar yorum konularında pek konuşmuyorduk galiba.![]()
Evet, pandemi döneminde baya aktif olmaya başlamıştın.Aynen, ben geldiğim zaman tam sezon bitmişti zaten.![]()
Yok yok ben daha 1 buçuk aydır aktiftim ve dizi haberleri ve reyting dışındaki konulara ne bakıyordum ne de yorum yazıyordum.Aranıza kara kedi @Sherlock mu girdi?![]()
Eskilerden hep saklı takılırdım da sınav bitince hop aktifliğe geçiş.Evet, pandemi döneminde baya aktif olmaya başlamıştın.![]()
Yok yok ben daha 1 buçuk aydır aktiftim ve dizi haberleri ve reyting dışındaki konulara ne bakıyordum ne de yorum yazıyordum.
------
Eskilerden hep saklı takılırdım da sınav bitince hop aktifliğe geçiş.![]()
Aramıza kara kedi girmedi, girmez de daha umarım.![]()
![]()
Hadi inşallah.