Onun bu söylediğimle ne alakası var. Kabul et yine saçmaladın.
Hem bu reytinglerin şişirme olduğu 1000 km öteden belli. Kanal D'de TRT'ye özenmiş olmalı.![]()
Zirveyi alamadığı sürece kendi çapında takılmaya devam edebilir umrumda değil.Menajerimi Ara'ya laf eden Akrep fandom dönüpte kendi dizilerine baksınlar şimdi.Bu resmen kara bir leke, AB'de 61. olmak ne demek PT kuşağında 0.83 reytingle.
Bu gidişle bu bölümle birlikte yayından bile kaldırılmış olabilir.
Camdaki Ecünnü şişirilmiş asla bu reytingleri alamaz yoksa.
ÇUKUROVA kim gelirse gelsin etkilenmiyor, yeniden 10 reytinge çıkmış ABC1'de 1 reytingten fazla artmış, çatlasın @Aserat lar pardon düşmanlar.Gerçek başarı budur.
4. sezon is coming.
Alev Alev hafif kıpırdanma yaşamış, bölüm çok iyiydi, özellikle son sahneler, haftaya da artış bekliyorum ama oranları yetersiz maalesef.
Mucize Doktor da yükseliş yaşamış, şaşırtıcı.Ama dizi samimiyetini kaybetti zordan izliyorum.
Haftaya ABC'yi de alır ve iki grupta zirvede olup, 90 küsür bölüme rağmen zirvede olup seni çatlatır, yine yine ve yine.Zirveyi alamadığı sürece kendi çapında takılmaya devam edebilir umrumda değil.![]()
Sizinkilere kocaman sevgiler.Akrep 0 almış 😳 Prime time göbeğinde zararına yayının dibini görmüş Star. Uzun zamandır bir dizide görmemiştik sanırım bu kadar düşük bir reytingi...
Camdaki Kız'a rağmen izleyici Bir Zamanlar Çukurova hala ayakta, bizimkiler Camdaki Kız'a geçince daha düşer sanmıştım 😀
Alev Alev'den ne umduk ne bulduk. İzlemedim ama kadrosu ve konusu itibariyle AB'de öne çıkabilir demiştim, uzun zamandır baş aşağı gidiyor ve Total oldu26'da biter sanırım.
Anneannem BZÇ hastasıydı, özet kısa sürünce izlediler. Annem Camdaki Kız'ı sevdi 😀 Burcu'yu severim ama bir drama daha kaldıramamSizinkilere kocaman sevgiler.![]()
Valideye saygılar sen de azıcık örnek al.Anneannem BZÇ hastasıydı, özet kısa sürünce izlediler. Annem Camdaki Kız'ı sevdi 😀 Burcu'yu severim ama bir drama daha kaldıramam![]()