İlk bölüm farklılığı diye denediler herhalde. Zaten fragmanlarda da zoom falan yoktu bu sefer.Naptılar bölümü mü yeniden çektiler?
İlk bölüm farklılığı diye denediler herhalde. Zaten fragmanlarda da zoom falan yoktu bu sefer.Naptılar bölümü mü yeniden çektiler?
Eğer zoomlu bir sahne olursa dizinin konusunda elimden kurtulamazsın.İlk bölüm farklılığı diye denediler herhalde. Zaten fragmanlarda da zoom falan yoktu bu sefer.
Zaten hiç yok denmiyor çok nadir varmış.Eğer zoomlu bir sahne olursa dizinin konusunda elimden kurtulamazsın.
Ben çıkardım.Dinlenmediğimi kim söyledi?
Yanlış yeri çıkarmışsın.Lütfen geri tak.Ben çıkardım.
Hemen efendim.Yanlış yeri çıkarmışsın.Lütfen geri tak.
Aldın mı cevabını.Böyle taraflı bir anket sıralaması görmedim. 😱 Biraz objektif olun ya.
Bu sıralamayı gelecek hafta yapsan lafım olmazdı ama dün akşam ilk bölüm reytinglerinden sonra yaptığın için haklı olan benim. O yüzden kapak oldun sus.Aldın mı cevabını.
Kaç gündür gelecek hafta reytingler fiyasko olacak diye inat eden sendin ne de güzel patladın.Bu sıralamayı gelecek hafta yapsan lafım olmazdı ama dün akşam ilk bölüm reytinglerinden sonra yaptığın için haklı olan benim. O yüzden kapak oldun sus.