Emre Ozansoy
Moderatör
Aynen. Sette 3 oyuncu yakalandı ya birde.Pandemi yüzünden.
Aynen. Sette 3 oyuncu yakalandı ya birde.Pandemi yüzünden.
Birisi Baykal , diğer ikisi kim?Aynen. Sette 3 oyuncu yakalandı ya birde.
Melis Sezen ve Alp Akar.Birisi Baykal , diğer ikisi kim?
Teşekkür ederim 😊.Melis Sezen ve Alp Akar.
'Sadakatsiz' Dizisinde Art Arda Koronavirüs Şoku! | Kanal D
'Sadakatsiz'de dizisinde art arda koronavirüs şoku! Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda oturan Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, başrollerinde; Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizide Burak Sergen'in ardından Melis Sezen ve Alp Akar'ın da koronavirüs...fav10.net
Ali bu bölüm hiç gözükmedi değil mi? Bundan dolayı olabilir. Melis Sezen sahneleri de büyük ihtimalle aynı gün çekildi.Melis Sezen ve Alp Akar.
'Sadakatsiz' Dizisinde Art Arda Koronavirüs Şoku! | Kanal D
'Sadakatsiz'de dizisinde art arda koronavirüs şoku! Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda oturan Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, başrollerinde; Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizide Burak Sergen'in ardından Melis Sezen ve Alp Akar'ın da koronavirüs...fav10.net
Ecünnü hemen hemen hiç gözükmedi.Ali bu bölüm hiç gözükmedi değil mi? Bundan dolayı olabilir. Melis Sezen sahneleri de büyük ihtimalle aynı gün çekildi.
Şaşırdık mı, tabii ki hayır. Yarım akıllı Derin'den bir Gone Girl olamazdı zaten. @Emre Ozansoy @12.Adam @slhttnmtl @dreamyBence Derin plan yaparken Asya'nın komşusunun tuzağına düşüyor ve olaylar arap saçına dönüyor. Başka bir mantıklı açıklaması olamaz.
Kayıp kız yazmak bu kadar mı zor?Şaşırdık mı, tabii ki hayır. Yarım akıllı Derin'den bir Gone Girl olamazdı zaten. @Emre Ozansoy @12.Adam @slhttnmtl @dreamy
Filmden bahsetmiştim.Kayıp kız yazmak bu kadar mı zor?
Diziyi ben de izliyorumŞaşırdık mı, tabii ki hayır. Yarım akıllı Derin'den bir Gone Girl olamazdı zaten. @Emre Ozansoy @12.Adam @slhttnmtl @dreamy
Ben de ihtimal vermiyordum, o planları yapması bile bir mucize bence.Şaşırdık mı, tabii ki hayır. Yarım akıllı Derin'den bir Gone Girl olamazdı zaten. @Emre Ozansoy @12.Adam @slhttnmtl @dreamy
AHAHAHAHAHAAHAHHAH ÇOK İYİ.
Fragmanı şimdi izleyebildim de Asya naaptın sen. Şu manyaklar gitsin, Derin konusu da kapansın artık pls.YENİ BÖLÜM FRAGMANI
------
@Angelica @ozmoturk @12.Adam @mesmeso @slhttnmtl @Alos @kerem @phoebebuffay
Aynısını yazacaktım. Melisa Döngel döktürür.Duygusal Hicran flashbackleri loading...