DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,412
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Aa sabitteymiş. Ondan göremedin herhalde.Hani, nerede?
link gitmis, kasap mesajiydi galiba
olmasi gereken. Kariyerini düsündügü icin dogru secim.
Bu çocuğu verilen değer birçok yıldıza verilmedi. En azından para kazandırıp gitmeliydi. Beddua falan etmiyorum ama iyi bir kariyer de dilemiyorum şahsen.link gitmis, kasap mesajiydi galiba
Vatan hainidir kendisi. Hakkında arama kararı çıkartılıp idam edilmelidir.link gitmis, kasap mesajiydi galiba
bir cok oyuncu transfer edildi, cocugun kendini gösterme veya kadroda yeterli sans verilme or,ani düsük bence ki kendisi bunlari hesap edip gitmistir.Bu çocuğu verilen değer birçok yıldıza verilmedi. En azından para kazandırıp gitmeliydi. Beddua falan etmiyorum ama iyi bir kariyer de dilemiyorum şahsen.
Umarım vasat bir kariyeri olurbir cok oyuncu transfer edildi, cocugun kendini gösterme veya kadroda yeterli sans verilme otani düsük bence ki kendisi bunlari hesap edip gitmistir.
umarim cok basarili olur.
Fenerbahce elinden geleni yapsaydida bu olay olmasiydi. hayirlisi olsun adinaUmarım vasat bir kariyeri olur
Kiralık olarak gidebilirdi ya da sözleşmesini uzatıp uygun bir bonservisle gidebilirdi
1.35'den beri dediklerini yapsa arkasında 30 milyon taraftar olacaktı. Yaptığı yanlış kulübe hiçbir şey kazandırmadan gitti.
Ne yapacaktık Ömer al formayı her maç 11'sin mi diyecektik?Fenerbahce elinden geleni yapsaydida bu olay olmasiydi. hayirlisi olsun adina
Kayısıyı ağız yerine oturma organıyla yemeye kalkmasaydık fark tek maça inecekti.Eğer Erol'u 1-2 hafta önce yollayıp Daum gibi birini getirsek bu halimizle şampiyon olacaktık
Fenerbahçe pazar günü kazanırsa feci şekilde favori hâle gelir. Puan farkının +5, Aboubakar'ın çakı gibi olduğu ortamda bile Sivasspor maçında 1 puan zordu. Şimdi daha da zor. Zaten Başakşehir ve Beşiktaş yenilirse Fenerbahçe fikstür avantajıyla kupanın ucundan tutar.