Damien Duff
Favori Üye
kanal d de öyle Exxende genel izleyici kitlesi sebep şu Tacinin lafı galiba bizde bir masal kahramanıyızHa kitapta olduğunu bilmiyordum
Artı 7 mi kafayı mı sıyır.ış bunlar
exxende biz bir masalız
kanal d de öyle Exxende genel izleyici kitlesi sebep şu Tacinin lafı galiba bizde bir masal kahramanıyızHa kitapta olduğunu bilmiyordum
Artı 7 mi kafayı mı sıyır.ış bunlar
Her türlü artı 7 olması saçma ama en azından Exxen'deki artı 7 olmaya daha müsaitkanal d de öyle Exxende genel izleyici kitlesi sebep şu Tacinin lafı galiba bizde bir masal kahramanıyız
exxende biz bir masalız
ilginc isimler
Dudunun herkesi peri yapıp Lidyalılardan bahsetmesi Lidyalıların para icadını yok etmek istediilginc isimler
Sihirli Annem de mi? 😱
Evet 2021 versiyonunda Dudu ortalığı karıştırdı Sadık Yavuz cem ve cereni peri yaptıSihirli Annem de mi? 😱
Kaçınca bölümde şuan hala devam ediyor mu?Evet 2021 versiyonunda Dudu ortalığı karıştırdı Sadık Yavuz cem ve cereni peri yaptı
yüzde yüz zam işi büyüttü cafede herkese ücretsiz yemek içecek iki tane periler diyarı yaptı Dudu kendini Ve ailesini kopyaladı Avni ye etüt açacak çocuklara internet dağıttılar bilgisayar hasta olanları iyileştirdiler @serhatt
Perinstagram'ı biliyorum ilk bölümü izlediğim için ama diğerlerini yeni duydum.
dudu düzeni bozdu @ÖzgürPerinstagram'ı biliyorum ilk bölümü izlediğim için ama diğerlerini yeni duydum.
Bir ara bakmayı düşünüyorum.
2012 de evden taşındılar yıkılıyordu ev yerine rezidans yapılıyordu @serhattBir ara bakmayı düşünüyorum.
Nasıl bitmişti?
Final bölümü çekmişler miydi yoksa normal bir bölüm gibi miydi?2012 de evden taşındılar yıkılıyordu ev yerine rezidans yapılıyordu @serhatt