Erkek arkadaş faktörü olabilir ama ben zaten sevmezdim sizin gibiBu kız şirindi aslında ya niye böyle oldu ki.
Erkek arkadaş faktörü olabilir ama ben zaten sevmezdim sizin gibiBu kız şirindi aslında ya niye böyle oldu ki.
Kesinlikle onun etkisi var ya o dondurma reisle sevgili olduktan sonra bir itici olmaya başladı.Erkek arkadaş faktörü olabilir ama ben zaten sevmezdim sizin gibi
Ben böyle yazmak istiyordum 2013 te yazmak istedim ama değiştirmek zorunda kaldımKesinlikle onun etkisi var ya o dondurma reisle sevgili olduktan sonra bir itici olmaya başladı.
Yuh valla orijinal Dudu'dan berbat bu duduDudu çığrından çıktı yüzde yüz zam işi büyüttü periler diyarını iki tane yaptı dünyanın dengesini bozdu sadık yavuz ceren cem peri oldu @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @slhttnmtl
yakalandı zatenHa iyi yapmış periliçe versin artık cezasını
Ceza verdiler mi verdilerse ne cezası verdileryakalandı zaten
cünkü ortalik karismis
İyi olmuş
fazla karıştı ortalık @Dosicünkü ortalik karismis
Bu yeni versiyondaki hikaye çok garip ilerliyorfazla karıştı ortalık @Dosi
iki tane periler diyarı yarattı oraya nornal kopya yaptı gerçekleri peri oldu Avni ye ise öğrenci tuttu @Dosi @slhttnmtl @Emre Ozansoy @The_Erinch
konu uzuyor televizyonda imkansız olurdu neden garip seyrettinmi @slhttnmtlBu yeni versiyondaki hikaye çok garip ilerliyor
Biraz da saçmalamış gibi dijitalde bile yapmamaları gerekirdi bana kalırsakonu uzuyor televizyonda imkansız olurdu
bunu kitapta yazdı aslında böyle planlıyormuş Televizyonda olunca o zaman farklı durum vardı şimdiki durum farklı artı 7 işarati çıkıyor kanal d de halaBiraz da saçmalamış gibi dijitalde bile yapmamaları gerekirdi bana kalırsa
Ha kitapta olduğunu bilmiyordumbunu kitapta yazdı aslında böyle planlıyormuş Televizyonda olunca o zaman farklı durum vardı şimdiki durum farklı artı 7 işarati çıkıyor kanal d de hala