Sen söylüyorsun cümlelerinle.Derdim olduğunu kim söyledi?
Sen söylüyorsun cümlelerinle.Derdim olduğunu kim söyledi?
İzlemiyorum derken? 😱 Evet bir ara tökezlemişti ama 28'den sonrası gayet iyi gidiyor o yüzden ne yap et dön şu diziye.Birleşme Partisi harika gitmiş. Zaten aşırı keyifliydi.
Kefaret'in düşüşü şaşırttı ama dizi iyi hamleler yapıyor genelde. Toparlanabilir durumda hala ve diğer gruplarda oranları iyi. Rakipleri o oranlarla devam ediyorsa Kefaret de eder.
Menajerimi Ara yükseliş yaşamış ama ben olsam artık hikayeyi adam gibi toparlarım. Şunun şurasında sezon sonuna az kaldı. İkinci sezon umudum yok. Olmasın da zaten Ekin Atalar olacaksa. Yeterince mundar oldu dizi elinde. Zaten artık izlemiyorum ama bu ekip için yükselmesini istiyorum bir yandan da.
Hercai düşük gidiyor ama sezon sonuna kadar böyle devam eder. Yurtdışı satışlarıyla zaten iyi kazandırıyordur kanala.
Teşkilat düşüş yaşamış. Tabi oranları hala çok iyi. Böyle 13-14 bandında bir süre daha gider.
Arıza için dün diğer konuda final kararı iptal edilebilir gibi şeyler görmüştüm ama zaten oyuncuların bile yeni projeler ile görüştüğü söylendi. Bu oranlarla çok zor ama keşke kanal arkasında dursaydı da o da rakipleri gibi sezon sonuna kadar devam etseydi. Şu an Pazar dizilerinin çoğu kötü oranlar alıyor ama hepsi devam ediyor bir şekilde. Yazık oldu diziye.
29'dan sonrası beni bağlamıyor. Sinir doluydum malum. Güzel bölümdü aslında bazı kısımlar dışında, 30 da fena değildi yalan yok ama artık daha fazla bu tutarsız senaryoya katlanamayacağım. Çınar'ın beceriksizliği yüzünden Ego beni de kaybetti Sedef'ten sonra.İzlemiyorum derken? 😱 Evet bir ara tökezlemişti ama 28'den sonrası gayet iyi gidiyor o yüzden ne yap et dön şu diziye.
Ayrıca cinsiyetçi sözlere hayır.
Sanki izlediğin tüm diziler tutarlılık abidesi de suç Menajerimi Ara'ya kalıyor.29'dan sonrası beni bağlamıyor. Sinir doluydum malum. Güzel bölümdü aslında bazı kısımlar dışında, 30 da fena değildi yalan yok ama artık daha fazla bu tutarsız senaryoya katlanamayacağım. Çınar'ın beceriksizliği yüzünden Ego beni de kaybetti Sedef'ten sonra.
Of o kadar mesajdan aldığın şey bu öu yani.
İzlediğim diziler senaryoda saçmalıyorsa, izlerken eski tadı alamıyorsam bırakıyorum. Menajerimi Ara benim için vazgeçilmez bir şey değil. Hiçbir dizi değil aslında. Bu kadının elinde heba oldu dizi ve ben de izlemek istemiyorum.Sanki izlediğin tüm diziler tutarlılık abidesi de suç Menajerimi Ara'ya kalıyor.