2h 7m | 16
www.imdb.com
Se7en
Overrated bulduğum filmlerden biriydi, sanırım 3 yıl aradan sonra yeniden bir şans vermek istedim. Filmin sadece sonunu hatırlıyordum ama zaten Kevin Spaceyli son yarım saat dışında çok hatırlanacak bir şeyi de yokmuş.
David Fincher yine çok iyi bir iş çıkarmış, filmin karanlık ve kasvetli atmosferini çok beğendim. Sadece son çeyrekte görünmesine rağmen Kevin Spacey filmin yıldızıydı kesinlikle, müthiş performansıyla filme damgasını vurmuş. Morgan Freeman'dan bahsetmeye bile gerek yok. Brad Pitt ise yine vasat oyunculuğunu konuşturmuş.
Yani tamam güzel film, özellikle de son kısımları çok iyi ama IMDB'de 20.olmayı hak edecek kadar neyi var? Filmin büyük bir kısmı oldukça durağan ve sıkıcıydı.
7.5/10
1h 52m | 12
www.imdb.com
Love, Other Drugs
Vasat bir romantik komedi-dram filmi. Oldukça bilindik bir senaryo zaten anlatacak pek bir şeyi yok. Klasik romkom filmi senaryosuna hasta kadın dramı ilave etmişler. Çerezlik niyetine izlesem de pek beklentimi karşılamadı. Filmde ne komedi vardı, ne de iyi bir şekilde işlenmiş dram. Anne Hathaway ve Jake Gyllenhaal ikilisini ise çok beğendim.
5.3/10