Suyunu çıkartana kadar bir şekilde devam ettirir Acun.Barış Murat Yağcı yeni Mecnun şoku yaşanmaz umarım
------
Haklarını aldıysa cidden geçmiş olsun. Etinden sütünden faydalanır mahveder![]()
Suyunu çıkartana kadar bir şekilde devam ettirir Acun.Barış Murat Yağcı yeni Mecnun şoku yaşanmaz umarım
------
Haklarını aldıysa cidden geçmiş olsun. Etinden sütünden faydalanır mahveder![]()
SjkskslzlallaBarış Murat Yağcı yeni Mecnun şoku yaşanmaz umarım![]()
Kesin alırSjkskslzlalla![]()
Yani bazinga'ya da yazdım, 1-2 Survivor yarışmacısını alabilirkızların hayran olduğu çok erkek yarışmacılar vardı. Aralarında 'eğlenceli' bulduğu kişileri katabilirler
![]()
Bu kısmı görmedim, çok güzel Mecnun olur kendisinden.Barış Murat Yağcı yeni Mecnun şoku yaşanmaz umarım![]()
Bence rüya değil, inceden yeniden çekiliyor haberini duyurmuş gibi hissettim ben.Bu rüyayı gören kişi gidip hemen banyo yapmalı.![]()
İşte senin gibi düşünecek kişileri düşünürse öyle yapar zatenBu kısmı görmedim, çok güzel Mecnun olur kendisinden.![]()
Sohbet konusuna göz attın mı?Senin için birşeyler bıraktım...Adaşım @MEnes'ten haber alamıyorum arkadaşlar, görenler benimle iletişime geçerse sevinirim. Kireçburnu'nda "o gemi" geldi diye sevinirken denize düşmüş olması muhtemel...
Sohbet konusuna göz attın mı?Senin için birşeyler bıraktım...
İngiltereye nasıl gidecek ti virüs varYazın zaten bütün oyuncular boşta olacak. O yüzden kabul ederlerse kısa süreli yayınlanabilir.
En azından Sihirli Annem'deki gibi yapmayıp eski ekiple görüşme yapmışlar.![]()
Senin gibi kaplumbağa değilim ben aslanım.
Tamam reis kızma, hemen bakıyorum.Senin gibi kaplumbağa değilim ben aslanım.![]()
Estağfurullah, kızmak demeyelim de kulak çekme.Tamam reis kızma, hemen bakıyorum.![]()