'Leyla İle Mecnun' Yeniden Çekiliyor!

Barış Murat Yağcı yeni Mecnun şoku yaşanmaz umarım :A
------

Haklarını aldıysa cidden geçmiş olsun. Etinden sütünden faydalanır mahveder :A
Suyunu çıkartana kadar bir şekilde devam ettirir Acun. :A Eski ekip ile görüşmeye başlamışta yazmış Birsen Altuntaş ama ekip kurulur mu tekrar bilemem.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Sjkskslzlalla :F :F
Yani bazinga'ya da yazdım, 1-2 Survivor yarışmacısını alabilir :A kızların hayran olduğu çok erkek yarışmacılar vardı. Aralarında 'eğlenceli' bulduğu kişileri katabilirler :A
Kesin alır :A
Ben sadece yayınlayacak sandım meğerse tüm haklarını almış. Geçmiş olsun...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yazın zaten bütün oyuncular boşta olacak. O yüzden kabul ederlerse kısa süreli yayınlanabilir. :)

En azından Sihirli Annem'deki gibi yapmayıp eski ekiple görüşme yapmışlar. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
2021 versiyon Sihirli Annem'den sonra bu olmadı. Umarım diziyi Sihirli Annem gibi i...enç bir diziye çevirmezler.

• Beğendim
Sohbet konusuna göz attın mı?Senin için birşeyler bıraktım...
Yavas.jpg

• Güldürdün
Oğuzhan Uğur şakasına DVD'leri vermişti demek ki Acun ciddiye aldı. :D

Kireçburnu Çakalları tam kadro olmaz ise baba sakın zorlamayın. Bakın ciddi söylüyorum hiç gerek yok. Yaban Çakalları kitlesi Sihirli Annem kitlesine benzemez Exxen'in ipini çeker. Sakın farklı oyuncular getirmeye çalışmayın. Buna senarist dahil.

• Beğendim
Reactions: EnveR
Bu haber eğer Exxen değil de Netflix haberi olsaydı Galatasaray'ın şampiyonluğu gelmiş gibi çok sevinirdim, mutlu olurdum o gelmez denilen geminin nihayet geri döndüğüne. Ama Exxen yazısı, GS'nin küme düşmesinden farksız bir üzüntü yaratıyor insanda... O kadar da değil tabii, abarttım ama örnekte hata olmaz.

Leyla ile Mecnun'un geri dönmesini isteme sebebim doğru düzgün final yapmadan malum sebeplerden dolayı yayından kaldırılmış olması. Ben de Özledim'deki o sahneyi hiçbir zaman kabul etmedim, izleyecinin aklıyla dalga geçmenin lüzumu yok. Tuzlukmuş, perdeymiş balıkmış bilmem ne.

Tüm ekip geri dönse, o Kireçburnu ortamı yeniden canlandırılsa, müzikleri zaten taptaze derken... Exxen'in olduğu yerde kalite olacağına dair inancım sıfır. Hele ki remake yaparlarsa vay, kemikleri sızlayacak demektir orijinal Leyla İle Mecnun'un...

Acun kararlı, efsane dizilerin hepsini rezil edecek. Kafaya koymuş bir kere.

Bir açıklamada eski kadro yeniden bir araya toplanmaz diye yorum yapmıştı ekipten kimse. O yüzden umarım Acun bu efsaneni de yeni kadroyla çekip bitirmez :/ Zaten Ali Atay 10 yıldır Mecnun Çınar karakteri üzerine oturmuş ve kurtulamıyor. Serkan Keskinde aynen.

Bir Leyla ile Mecnun hayranı olarak, dizinin dönmesine hem heyecanlandım, hem üzüldüm. Umarım favori diziyi çöp yapmazlar 🙄