İddaa Havuzu

kupon.png

Çok içime sinmese de pazar gününe pek bir maç kalmadığı için böyle bir kupon yaptım.
4'de 0 yapsam şaşırmayacağım bir kupon oldu. Ama zaten 1'de 1 başlamam mümkün değildi :A

@Dosi kupona yorum yap bakalım :A
------

@bazinga sen de başla da fikir alışverişinde bulunuruz seversin sen :A
Dün sinir bozucu atıp sonra geri çekmiştim :A
Şuan bir şey anlamadım ama kendi tahminimi edeyim.
Juventus ve Atletico Madrid kaznır gibime geliyor.
Lyon ve PSG beraberlik olabilir.
Barcelona da kazanır gibi :A
------

Konudaki ilk yorumummuş 😱 :A

Dün sinir bozucu atıp sonra geri çekmiştim :A
Şuan bir şey anlamadım ama kendi tahminimi edeyim.
Juventus ve Atletico Madrid kaznır gibime geliyor.
Lyon ve PSG beraberlik olabilir.
Barcelona da kazanır gibi :A
------

Konudaki ilk yorumummuş 😱 :A
Benim tahminlerime göre Juventus en az 2 farkla kazanması lazım :A Atletico Madrid ilk yarıdan öne geçmesi lazım maç sonu da kazanması lazım :A PSG kazanır dedim ve Barça da kazanır dedim :A
Bu kupondan pek ümidim yok dandik bir kupon oldu açıkçası :A Aaaa kızmana gerek yok dosimosi haftada 5 liracık bir şey :A Kazanacağım para da 36 lira :A Öylesine zevke yapıyorum yani büyük paralar yatırmam asla...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim tahminlerime göre Juventus en az 2 farkla kazanması lazım :A Atletico Madrid ilk yarıdan öne geçmesi lazım maç sonu da kazanması lazım :A PSG kazanır dedim ve Barça da kazanır dedim :A
Bu kupondan pek ümidim yok dandik bir kupon oldu açıkçası :A Aaaa kızmana gerek yok dosimosi haftada 5 liracık bir şey :A Kazanacağım para da 36 lira :A Öylesine zevke yapıyorum yani büyük paralar yatırmam asla...
Geri çekmenin sebebi "bana ne aman" kafasıydı :A ama tabi ilk başta bunlar, içki ve sigaraya bir sinir belirtisi belirtmeden olmaz :A

Bunlarda sadece maç sonucu kazananı işaretlemek ve beraberlik işaretlemek değil mi? Devre arası vs demişsin :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Geri çekmenin sebebi "bana ne aman" kafasıydı :A ama tabi ilk başta bunlar, içki ve sigaraya bir sinir belirtisi belirtmeden olmaz :A

Bunlarda sadece maç sonucu kazananı işaretlemek ve beraberlik işaretlemek değil mi? Devre arası vs demişsin :A
Benimki kumara bile girmez 5 lira çok komik bir rakam :A
Yok bunlarda çok şey var :A Toplam gol sayısı var, kim gol atar var, kim kırmızı görür var var da var yani :A

• Güldürdün
Benimki kumara bile girmez 5 lira çok komik bir rakam :A
Yok bunlarda çok şey var :A Toplam gol sayısı var, kim gol atar var, kim kırmızı görür var var da var yani :A
Ohooo işi yokuşa vuruyorlar. Böyle böyle paralar kaptırılıyor desene :A
Ne diyelim, bol şans :A takip ederim sonuçlarını :A

• Güldürdün
Ama işte tamamen sana kalmış. İstersen sadece kim kazanır oynar istersen yukarıda dediklerimi :A Ama yukarıda dediklerimin oranları maç sonuçlarına göre daha fena :A

Mesela Barcelona lig sonuncusuyla oynuyor. Barça'nın oranı o zaman 1.05 oluyor. Ama atıyorum sen 4-6 gol dersen onun oranı 2.30 mesela :A

• Güldürdün
Ama işte tamamen sana kalmış. İstersen sadece kim kazanır oynar istersen yukarıda dediklerimi :A Ama yukarıda dediklerimin oranları maç sonuçlarına göre daha fena :A

Mesela Barcelona lig sonuncusuyla oynuyor. Barça'nın oranı o zaman 1.05 oluyor. Ama atıyorum sen 4-6 gol dersen onun oranı 2.30 mesela :A
Ah tamam şimdi kaptım. Nekadar detay okadar kazanç :A her birinde detaylı tahminler yatsada kazananı bilmek az bir miktar kazandırır anladığım kadarı ile :A

• Beğendim
Benim kuponuma da yorum yap. 🤭

Denizlispor vs Başakşehir maçında iki takım da gol atarsa ve Beşiktaş vs Fenerbahçe maçında en az 3 gol olursa tutuyor kupon. 💃
Hemen başlayalım. ✍️✍️

Beşiktaş vs Başakşehir: 1/1
City vs Gladbach: 1/1
Beşiktaş vs Fenerbahçe: 2.5 üst
Denizlispor vs Başakşehir: kgv
Brighton vs Newcastle: 2.5 üst
Sistem: 4
Misli: 5
Kupon tutarı: 25

• Güldürdün
Ah tamam şimdi kaptım. Nekadar detay okadar kazanç :A her birinde detaylı tahminler yatsada kazananı bilmek az bir miktar kazandırır anladığım kadarı ile :A
Kısmen. Kolay maçlarda dediğin doğru. Ama mesela bugünkü Beşiktaş-Fener maçında Bjk galibiyeti 1.85 Fb galibiyeti 2.80. :A
Mesela Türkiye ligi oynamama prensibim olmasa Bjk galibiyetine 1.85 çok iyi orandı aslında.
------

Denizlispor vs Başakşehir maçında iki takım da gol atarsa ve Beşiktaş vs Fenerbahçe maçında en az 3 gol olursa tutuyor kupon. 💃
İlk maçtan yattın sen o nasıl oluyor? :A
Sistem olayı mı var onu pek bilmiyorum.

• Beğendim

@xdragxx 🤦🏻‍♀️

Bu hafta iyi gitmiyorum tr liginde. Çok sağlıklı yorum yapamam :A senin kupondan daha da birşey anlamadım ama Başakşehir'e güveniyorum :A (öyle istiyorum)
Derbide ise hiç bir fikrim yok. Bir galibiyet olursa sanki tek bir gol ile olur :A

City kazanabilir ve Brighton vs Newcastle biraz beraberlik kokuyor gibi ama ilk okurken Brighton fakat şimdide yazarken Newcastle daha avantajlı geldi bana :F
Avrupa takımları ile alakam bu sene sıfır :A
------

Kısmen. Kolay maçlarda dediğin doğru. Ama mesela bugünkü Beşiktaş-Fener maçında Bjk galibiyeti 1.85 Fb galibiyeti 2.80. :A
Mesela Türkiye ligi oynamama prensibim olmasa Bjk galibiyetine 1.85 çok iyi orandı aslında.
------

İlk maçtan yattın sen o nasıl oluyor? :A
Sistem olayı mı var onu pek bilmiyorum.
Tr liginde o 5-6 tane aynı hafta tam skor yaptığım maçlara oynayan olsaydı köşeyi dönmüştü :A

@xdragxx 🤦🏻‍♀️

Bu hafta iyi gitmiyorum tr liginde. Çok sağlıklı yorum yapamam :A senin kupondan daha da birşey anlamadım ama Başakşehir'e güveniyorum :A (öyle istiyorum)
Derbide ise hiç bir fikrim yok. Bir gallbiyet olursa sanki tek bir gol ile olur :A

City kazanabilir ve Brighton vs Newcastle biraz beraberlik kokuyor gibi ama ilk okurken Brighton fakat şimdide yazarken Newcastle daha avantajlı geldi bana :F

Avrupa takımları ile alakam bu sene sıfır :A
City zaten kazandı :A Brighton Newcastle'i 3-0 yenmiş :A Ama zaten kim yener diye tahmin yapmamış 2.5 üst demiş yani en az 3 gol olur demiş ve tutmuş :A

• Güldürdün
City zaten kazandı :A Brighton Newcastle'i 3-0 yenmiş :A Ama zaten kim yener diye tahmin yapmamış 2.5 üst demiş yani en az 3 gol olur demiş ve tutmuş :A
İşte alakalmın 0 olduğu belli fakat City konusunda kazananı bilmişim güzel :A diğeri zaten her 3 ihtimali dedim :F

Ek olarak tahminlerde içimden o an gelen tahminler doğru çıkıyor. Birisi 'tahmin etsene' dediği an yapamıyorum pek :A

• Güldürdün
Kicktipp'teki halimi görmüyor musun? Ne diyorsam tersi çıkıyor manasında soruyorsan yardımcı olmaya çalışırım. :A
Bu hafta benimde halim ortada gelip soruyorlar :A
Ben 2 puan kaptım yinede artık daha iyi durumdayım ama Konyaspor yaktı herkesi. Öyle görünüyor :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and xdragxx