2 gole mi ihtiyacın var?Juventus koca ilk yarı gol atamadı
Tanıdığım en kötü hoca mlsf...
Denizlispor vs Başakşehir maçı 0-0 bitti ve kupon yattı.Hemen başlayalım. ✍️✍️
Beşiktaş vs Başakşehir: 1/1
City vs Gladbach: 1/1
Beşiktaş vs Fenerbahçe: 2.5 üst
Denizlispor vs Başakşehir: kgv
Brighton vs Newcastle: 2.5 üst
Sistem: 4
Misli: 5
Kupon tutarı: 25
Juve geriye düştü, handikap 3 e çıktı.Aynen.
İlk maçtan yattık mlsf Neyse ilk elin günahı olmaz.Juve geriye düştü, handikap 3 e çıktı.
Juve'ye oynanır mı olm berbatlar.İlk maçtan yattık mlsf Neyse ilk elin günahı olmaz.
Maç yoktu mecbur Tamam işte berbat oldukları için çıkış maçı olarak görürler dedik tutmadı kumarJuve'ye oynanır mı olm berbatlar.
Sistem yapsaydın.Maç yoktu mecbur Tamam işte berbat oldukları için çıkış maçı olarak görürler dedik tutmadı kumar
Sistem hakkında bilgim 0 maalesefSistem yapsaydın.
İddaa sitesinde ayrıntılı olarak açıklamışlar.Zehir gibi kafan var.Sistem hakkında bilgim 0 maalesef
4'te 2Ekli dosyayı görüntüle 100680
Çok içime sinmese de pazar gününe pek bir maç kalmadığı için böyle bir kupon yaptım.
4'de 0 yapsam şaşırmayacağım bir kupon oldu. Ama zaten 1'de 1 başlamam mümkün değildi
Ne oldu? Gitti mi para?4'te 2
Zor oranları bulduk kolaylarda battık aferin bize.
Aynen -5 lirayla başladıkNe oldu? Gitti mi para?
Gitti , sen oynasan gitmezdi ZeynepNe oldu? Gitti mi para?
Aynen -5 lirayla başladık
Benim tahminler ne alemde? Bende mi batardım gerçi ozaman bi göz atardım takımlara. Son maçları falan filanGitti , sen oynasan gitmezdi Zeynep
Juventus kazanır dedin baştan yattın zatenBenim tahminler ne alemde? Bende mi batardım gerçi ozaman bi göz atardım takımlara. Son maçları falan filan
Öyle böyle değil sen malı(parayı) sağlam vururdun.Benim tahminler ne alemde? Bende mi batardım gerçi ozaman bi göz atardım takımlara. Son maçları falan filan
Sende tersini oynasaydın.Juventus kazanır dedin baştan yattın zaten
Bundan sonra beni bu konuya etiket etmeyin ozamanJuventus kazanır dedin baştan yattın zaten
Sende içinden geldiği zaman tahminlerini yaparsın.Bundan sonra beni bu konuya etiket etmeyin ozaman
Ben anca kendi kendime tahmin yapınca içimden gelince tutturuyorum. Ismarlama işi olmuyor bir türlü @12.Adam