2 gole mi ihtiyacın var?Juventus koca ilk yarı gol atamadı
Tanıdığım en kötü hoca mlsf...
Denizlispor vs Başakşehir maçı 0-0 bitti ve kupon yattı.Hemen başlayalım. ✍️✍️
Beşiktaş vs Başakşehir: 1/1
City vs Gladbach: 1/1
Beşiktaş vs Fenerbahçe: 2.5 üst
Denizlispor vs Başakşehir: kgv
Brighton vs Newcastle: 2.5 üst
Sistem: 4
Misli: 5
Kupon tutarı: 25
Juve geriye düştü, handikap 3 e çıktı.Aynen.
İlk maçtan yattık mlsfJuve geriye düştü, handikap 3 e çıktı.![]()
Juve'ye oynanır mı olm berbatlar.İlk maçtan yattık mlsfNeyse ilk elin günahı olmaz.
Maç yoktu mecburJuve'ye oynanır mı olm berbatlar.![]()
Sistem yapsaydın.Maç yoktu mecburTamam işte berbat oldukları için çıkış maçı olarak görürler dedik tutmadı kumar
![]()
Sistem hakkında bilgim 0 maalesefSistem yapsaydın.![]()
İddaa sitesinde ayrıntılı olarak açıklamışlar.Zehir gibi kafan var.Sistem hakkında bilgim 0 maalesef![]()
4'te 2Ekli dosyayı görüntüle 100680
Çok içime sinmese de pazar gününe pek bir maç kalmadığı için böyle bir kupon yaptım.
4'de 0 yapsam şaşırmayacağım bir kupon oldu. Ama zaten 1'de 1 başlamam mümkün değildi![]()
Ne oldu? Gitti mi para?4'te 2
Zor oranları bulduk kolaylarda battık aferin bize.
Aynen -5 lirayla başladıkNe oldu? Gitti mi para?![]()
Gitti , sen oynasan gitmezdi ZeynepNe oldu? Gitti mi para?![]()
Aynen -5 lirayla başladık![]()
Benim tahminler ne alemde? Bende mi batardımGitti , sen oynasan gitmezdi Zeynep![]()
Juventus kazanır dedin baştan yattın zatenBenim tahminler ne alemde? Bende mi batardımgerçi ozaman bi göz atardım takımlara. Son maçları falan filan
![]()
Öyle böyle değil sen malı(parayı) sağlam vururdun.Benim tahminler ne alemde? Bende mi batardımgerçi ozaman bi göz atardım takımlara. Son maçları falan filan
![]()
Sende tersini oynasaydın.Juventus kazanır dedin baştan yattın zaten![]()
Bundan sonra beni bu konuya etiket etmeyin ozamanJuventus kazanır dedin baştan yattın zaten![]()
Sende içinden geldiği zaman tahminlerini yaparsın.Bundan sonra beni bu konuya etiket etmeyin ozaman
Ben anca kendi kendime tahmin yapınca içimden gelince tutturuyorum. Ismarlama işi olmuyor bir türlü@12.Adam