Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 31.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük riske girdin, tutsaydı şampiyonluk yolu iyice açılırdı ama en azından çok da zarara uğramadın sayılır bu da bir şey. :A

Son 4 dk ve umarım gol olmaz ama 2-0’dan iyidir her türlü. :A
Ucuz atlattım neyseki :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yine yakın rakipler ile aynı skoru yazmışım. Neyse bari 3 puan alayım, çok kötü gidiyorum :(
1 puanada razıyım

Sivasspor şov yapıyor :A haftanın ilk 1 puanım garanti oldu en azından :A :A
Gaziantepspor'da kazanırsa fena olmaz :A

Malatya penaltı kazandı.... maça tekrar denge geldi

3 yapmışsın işte, ben hala 1. 😭😭😭
1 olarak yerimde sayıyorum :( kaç kere 5 olup indi puan.
Tek teselli rakipler az az alıyor. O aldığın 1 puani bende alacaktım ama son 10 dakika kala değişiklik yapıp kaçırmıştım :(

1 olarak yerimde sayıyorum :( kaç kere 5 olup indi puan.
Tek teselli rakipler az az alıyor. O aldığın 1 puani bende alacaktım ama son 10 dakika kala değişiklik yapıp kaçırmıştım :(
Sezon bitsin bence artık bir an önce. Dibe vurduk iyice. Sen en azından hala lidersin, saçma haftalar geçirme lüksün bol. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sezon bitsin bence artık bir an önce. Dibe vurduk iyice. Sen en azından hala lidersin, saçma haftalar geçirme lüksün bol. :A
Orası öyle ama farkı baya açma fırsatını değerlendirebilirdim. 2 haftada toplam 30 puan alırken ilerde bir şey olur tahmin yapma imkanım olmazsa lazım olur demiştim ve şuan öyle bir zaman sayılır :A
Sivasspor 1 gol eksik atsa veya 1 gol fazla yese 1 puanım daha olacaktı :A

Orası öyle ama farkı baya açma fırsatını değerlendirebilirdim. 2 haftada toplam 30 puan alırken ilerde bir şey olur tahmin yapma imkanım olmazsa lazım olur demiştim ve şuan öyle bir zaman sayılır :A
Sivasspor 1 gol eksik atsa veya 1 gol fazla yese 1 puanım daha olacaktı :A
Keşke bizim de böyle dertlerimiz olsa. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...