Cansu bana çok tanıdık geldi @Emre Ozansoy103. BÖLÜM FRAGMANI | YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!
@Dosi @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @EmreCan @Angelica @Veteran @Sylvester @Turkuazz ve diğer izleyenler...
Cansu bana çok tanıdık geldi @Emre Ozansoy103. BÖLÜM FRAGMANI | YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!
@Dosi @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @EmreCan @Angelica @Veteran @Sylvester @Turkuazz ve diğer izleyenler...
Kim? 😱 Merak ettim.Cansu bana çok tanıdık geldi @Emre Ozansoy
Adam : Yapabiliceğim bir şey var mıKim? 😱 Merak ettim.
Ne fragman o öyle.103. BÖLÜM FRAGMANI | YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!
Kaza sahnesi onlarınmıymış? 😱Şahika ve Hasan Ali kaza geçirmiş Şahika hafızasını yitirmiş @Emre Ozansoy @Dosi @Özgür @slhttnmtl @phoebebuffay @Angelica başka izleyen kişi aklıma gelmedi sorry
Şahika ve Hasan Ali kaza geçirmiş Şahika hafızasını yitirmiş @Emre Ozansoy @Dosi @Özgür @slhttnmtl @phoebebuffay @Angelica başka izleyen kişi aklıma gelmedi sorry
O adam bütün malları alıyor işte ender yeni koca bulmuş@EmreCan bu dediğin mantıksız geldi biraz. O kazada ölen bence Asuman.. Eğer onlar ölse hisseler Çağatay'a kalır. Ama hisseleri biri Haasnağli'den alıyor, o alan kişi ile de Ender evleniyor
Zannetmiyorum ya, o adam bütün dizilerde oynuyor tanıyorum ben onu. 1 bölümlük oynadı çıktıO adam bütün malları alıyor işte ender yeni koca bulmuş
Ciddi misin? 😱Şahika ve Hasan Ali kaza geçirmiş Şahika hafızasını yitirmiş @Emre Ozansoy @Dosi @Özgür @slhttnmtl @phoebebuffay @Angelica başka izleyen kişi aklıma gelmedi sorry
Şakayım dermişim ciddiyim tabiCiddi misin? 😱
Ne biliyim garip geldi ya.Şakayım dermişim ciddiyim tabi
Şahika kaza yaptığı için kendini üniversiteli bir kız sanıyor, garsonluk yapmaya başlıyor ondan sonra Yıldız onu görüyor ve iyileştirmeye çalıştırıyor. İyileştikten sonra Ender ve Cansu'dan geçmişin intikamını almaya gelicek işte. @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @phoebebuffayNe biliyim garip geldi ya.
Bu gerçek değildir bence.Şahika kaza yaptığı için kendini Üniversiteli bir kız sanıyor, garsonluk yapmaya başlıyor sonra Yıldız onu görüyor ve iyileştirmeye çalıştırıyor. İyileştikten sonra Ender ve Cansu'dan intikam almaya gelicek işte @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @phoebebuffay
Değilse o tip ne sence? Bence doğru Ayrıca Hasan Ali'de fakir kaldığına göreBu gerçek değildir bence.
Olağanüstü bir şey ama olur mu olur.Şahika kaza yaptığı için kendini üniversiteli bir kız sanıyor, garsonluk yapmaya başlıyor ondan sonra Yıldız onu görüyor ve iyileştirmeye çalıştırıyor. İyileştikten sonra Ender ve Cansu'dan geçmişin intikamını almaya gelicek işte. @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @phoebebuffay
Hasanağli'nin hisselerini biri alıyor. Bunun dışında bilgi yok, bir de kaza sahnesi çekildiği söyleniyor ama hangi karakter kaza yaptı bilinmiyor.Değilse o tip ne sence? Bence doğru Ayrıca Hasan Ali'de fakir kaldığına göre
Çekildi sahne, kişiliği değiştiğine göre büyük ihtimalle Hasan Ali ile Şahika'dır.Hasanağli'nin hisselerini biri alıyor. Bunun dışında bilgi yok, bir de kaza sahnesi çekildiği söyleniyor ama hangi karakter kaza yaptı bilinmiyor.
Bence Asuman. Yoksa Halit Can nasıl onlara kalsın?Çekildi sahne, kişiliği değiştiğine göre büyük ihtimalle Hasan Ali ile Şahika'dır.