Emre Ozansoy
Moderatör
Kusura bakma özelde selo ile konuşurken adın geçti.Maçı takip ediyor musun?Nerede?
Yok ya, dışarıdayım.Kusura bakma özelde selo ile konuşurken adın geçti.Maçı takip ediyor musun?
Of ders çalışıcam çalışamıyom Fox açık ama izlesem mi bilemedimÖzetten izliyorum, umarım çok bir şey kaçırmam.
Hayati-Ender konuşması harika.
Haftaya izlersin yada ben sana anlatırım.Of ders çalışıcam çalışamıyom Fox açık ama izlesem mi bilemedim
------
Tam sınav haftasına bomba bölüm oldu o kadar hafta nerdeydin senaristtt
Şeytan diyor ki git dizi izle sınavı da full sallaHaftaya izlersin yada ben sana anlatırım.
Ay yok, kaçıyor mu Yasak Elma.Şeytan diyor ki git dizi izle sınavı da full salla
Kaçmıyor ama ben kaçıyorum hadi babay Çalışıcam sonrasını yarın düşünürüm sana iyi seyirlerAy yok, kaçıyor mu Yasak Elma.
Kolay gelsin sana da.Kaçmıyor ama ben kaçıyorum hadi babay Çalışıcam sonrasını yarın düşünürüm sana iyi seyirler
Sakın sakın git sınava çalış, ben bile sınav için Akrep'ten fedakarlık ettim. Hadi kolay gelsin.Şeytan diyor ki git dizi izle sınavı da full salla
Sağolasın fedakarlık sırası bugün bendeSakın sakın git sınava çalış, ben bile sınav için Akrep'ten fedakarlık ettim. Hadi kolay gelsin.
Aman aman öyle de olsun zaten.Sağolasın fedakarlık sırası bugün bende
Reklam tam yerinde girdi, o sahne olur umarım.Umarım Asuman'ın odaya daldığı kısmı bu hafta görürüz.
Şu ara sinir oluyorum reklamın girdiği kısımlara.Reklam tam yerinde girdi, o sahne olur umarım.