Menajerimi Ara'da Ayrılık!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,562
Puanı
1,061
menajerimi_ara_mayda_kimdir_kac_yasinda_gercek_adi_ne_h10415_568bf.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'da ayrılık!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizide Mayda karakterini canlandıran, uzun süredir bölümlerde yer almayan ancak jenerikte adı hala geçen Aslı Mavitan'ın akıbeti merak konusu olmuştu. Dünkü bölümün jeneriğinden ismin çıkarılmasıyla birlikte oyuncunun projeye veda ettiği de resmen ortaya çıktı.

Menajerimi Ara, yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Star'da!

Son düzenleme:
Konuya başka umutlarla girmiştim. :A İnanmasam da bir umut diyerek, "Ekin Atalar diziden ayrıldı" haberini görmek istedim. :T:

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
Dizinin kendisi bitecek artık yakında, bunun da önemi yok çıkmış çıkmamış. Çok orijinal bir işi heba ettiler...
------

Konuya başka umutlarla girmiştim. :A İnanmasam da bir umut diyerek, "Ekin Atalar diziden ayrıldı" haberini görmek istedim. :T:
Senaristlerin şahı rahmetli Meral Okay kalkıp gelse bu dizi toparlanmaz artık

• Üzücü
Reactions: Özgür
Dizinin kendisi bitecek artık yakında, bunun da önemi yok çıkmış çıkmamış. Çok orijinal bir işi heba ettiler...
------

Senaristlerin şahı rahmetli Meral Okay kalkıp gelse bu dizi toparlanmaz artık
Bu saatten sonra gerçekten zor. :( Kadın 22 bölümdür yazıyor ve kimse memnun değil. Sektörde o kadar iyi isim varken bu işin böyle birine emanet edilmesi çok ilginç.

Yakında final kararı gelirse şaşırmam.
Vay be, dizi nerden nereye geldi.
Daha çok Barış-Dicle sahneleri olsun. Fanlar yeterki mutlu olsun.

Bu saatten sonra gerçekten zor. :( Kadın 22 bölümdür yazıyor ve kimse memnun değil. Sektörde o kadar iyi isim varken bu işin böyle birine emanet edilmesi çok ilginç.
Orası öyle ama iyi isimler bile bir yerden sonra bozuyor. Dizi süreleri böyle insanüstü seviyelerde olduğu sürece uzun süre iyi gidecek dizi bulmak çok zor. :(
------

Yakında final kararı gelirse şaşırmam.
Vay be, dizi nerden nereye geldi.
Daha çok Barış-Dicle sahneleri olsun. Fanlar yeterki mutlu olsun.
Biraz daha abartsaydın. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
Orası öyle ama iyi isimler bile bir yerden sonra bozuyor. Dizi süreleri böyle insanüstü seviyelerde olduğu sürece uzun süre iyi gidecek dizi bulmak çok zor. :(
------

Az bile demişim :A
Neyse şimdilik hiç damarına basma modunda değilim :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Kadını zaten düzgün yazamamıştı. İnsan bari gittiğini belirtir dizide. Onu bile yapmaktan aciz. :D

------

Bak, sen kendin söylüyorsun iyi isimler bile bir yerden sonra bozuyor diye. Bu kadın bir yerden sonra değil geldiği ilk günden beri gün yüzü göstermedi. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and mesmeso
Bak, sen kendin söylüyorsun iyi isimler bile bir yerden sonra bozuyor diye. Bu kadın bir yerden sonra değil geldiği ilk günden beri gün yüzü göstermedi. :A
Tamam ben Ekin'i savunmuyorum zaten de bazen senarist değişmeden bile batan işler oluyor pek çok işin kaderi bu. :A

• Güldürdün
Konuş birader konuş. :D Ben artık kötü adam olmak istemiyorum. :D
Benim artık aynı şeyleri söylemekten dilimde tüy bitti. Ben bu kadının kötü bir senarist olduğunu söylemekten yoruldum, Ay Yapım inatla devam ediyor. :A Madem yeni sezonu düşünülüyor, ilk iş bu kadını yollamak olmalı.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Benim artık aynı şeyleri söylemekten dilimde tüy bitti. Ben bu kadının kötü bir senarist olduğunu söylemekten yoruldum, Ay Yapım inatla devam ediyor. :A Madem yeni sezonu düşünülüyor, ilk iş bu kadını yollamak olmalı.
Ya yok onlar da hayranların gazını almak için haber yazdırmışlardır. Ay Yapım bu oranları alan dizisini hiç yeni sezona taşır mı? :D

• Güldürdün
Ya yok onlar da hayranların gazını almak için haber yazdırmışlardır. Ay Yapım bu oranları alan dizisini hiç yeni sezona taşır mı? :D
Ben taşımaması taraftarıyım zaten. :A Orijinal diziden hikaye de bitiyor, daha ne anlatabilirler ki. :A Bu kadın kendi hikayesini yazınca gördük ne olduğunu. Babasını basına öldü diye sunan Aslı İnandık ve horon dersi alan Sadi Celil Cengiz'i unutmadık. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
10 bölümdür yoktu zaten, zahmet olmuş jenerikten silmeleri :A