Halkadan sonra ki gördüğüm en iyi iş. @Dosi bi şans ver bence
İlk bölüme zaten bakacağım ama sevmekten korkuyorum :A 2 saat bana çok geliyor ve düzenli izlediğim 2 dizi var ve arada baktığım diğerleri. Sevdiğim oyuncularda var. Bakalım fikrim ne olacak ilk bölümden sonra.

Bir Zamanlar Kıbrıs'a bakmayı düşünüyorum, hem 26 bölüm tasarlanması hem de 1 saatlik olacak olması ilgimi çekti.

İlk bölüme zaten bakacağım ama sevmekten korkuyorum :A 2 saat bana çok geliyor ve düzenli izlediğim 2 dizi var ve arada baktığım diğerleri. Sevdiğim oyuncularda var. Bakalım fikrim ne olacak ilk bölümden sonra.

Bir Zamanlar Kıbrıs'a bakmayı düşünüyorum, hem 26 bölüm tasarlanması hem de 1 saatlik olacak olması ilgimi çekti.
Onları bırak buna bak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Halkadan sonra ki gördüğüm en iyi iş. @Dosi bi şans ver bence
İzledim ve gerçekten harika bir iş olmuş.
Düzenli 2 saatini izlemem ama takip ederim. Evdekilerde tekrarlarına bakınca çok beğendiler. Hafta içi izleyecekler. Bende arada eşlik ederim. Özellikle giriş kısmı mükemmeldi. Zaten direk içine alıyor dizi.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Serdar'ı sorgulama sahnesi çok iyiydi. Serdar'ın son kısımda dalgaya alması da harikaydı. :A

Mete, Gürcan'ı oğlu olduğu için istememiş ekibe. Şimdi anlaşıldı 1.5 bölümdür Zehra'ya "olmaz olmaz" demesinin sebebi. :A

İlk bölümden daha iyi bir bölüm izledik, haftaya da heyecanlı. Yarın 15+ bekliyorum, bakalım ne olacak.

• Harika
Reactions: NES