Çok güzel bir başlangıç yapmış.Hak ettiğini düşünüyorum.Umarım böyle devam eder.
İlk bölüme zaten bakacağım ama sevmekten korkuyorum 2 saat bana çok geliyor ve düzenli izlediğim 2 dizi var ve arada baktığım diğerleri. Sevdiğim oyuncularda var. Bakalım fikrim ne olacak ilk bölümden sonra.Halkadan sonra ki gördüğüm en iyi iş. @Dosi bi şans ver bence
Onları bırak buna bakİlk bölüme zaten bakacağım ama sevmekten korkuyorum 2 saat bana çok geliyor ve düzenli izlediğim 2 dizi var ve arada baktığım diğerleri. Sevdiğim oyuncularda var. Bakalım fikrim ne olacak ilk bölümden sonra.
Bir Zamanlar Kıbrıs'a bakmayı düşünüyorum, hem 26 bölüm tasarlanması hem de 1 saatlik olacak olması ilgimi çekti.
Yarın açılışı yapacağım inşallah ama sevmemeyi tercih ederimOnları bırak buna bak
Yine çok heyecanlı bir bölüm2. BÖLÜM ÖN İZLEME
İzledim ve gerçekten harika bir iş olmuş.Halkadan sonra ki gördüğüm en iyi iş. @Dosi bi şans ver bence
E gördüler dizi tutmuş sömürürler her türlüİkinci haftadan ne özeti ya?
Yeni bölüm verip, bölüm sonrası tekrar verebilirdi.E gördüler dizi tutmuş sömürürler her türlü
Sonra da tekrar vericekler kesinYeni bölüm verip, bölüm sonrası tekrar verebilirdi.
Onları bırak buna bak