8 Mart 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Uyanış-alıştığımız gibi zirvede söyleyecek bişey yok.

Çukur-kendi izleyici kitlesini kaybetmeden yoluna devam ediyor,AB'de çok kötü giden dizi güzel bir yükseliş yaşamış.

Maraşlı-beklediğim gibi insanlar çok aksiyon bekledi ama THRİLLER bir dizide aksiyon ön planda değil,son bölüm çok iyi bir yerde bitti bakalım gelecek hafta nasıl devam edecek,sonuçlara bakarsak bence istemeseler de diziye daha fazla aksiyon sahneleri koyacaklar yoksa dizi düşmeye devam edecek.

Yasak Elma- total'de 4 sıraya gerilemiş Maraşlı ile birlikte kan kaybetmeye devam ediyorlar ama bu Yasak Elma için normal bişey.

Sefirin Kızı- dizi 2 hafta üst üste bütün gruplarda yükseliş yaşıyor.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi
Uyanış-alıştığımız gibi zirvede söyleyecek bişey yok.

Çukur-kendi izleyici kitlesini kaybetmeden yoluna devam ediyor,AB'de çok kötü giden dizi güzel bir yükseliş yaşamış.

Maraşlı-beklediğim gibi insanlar çok aksiyon bekledi ama THRİLLER bir dizide aksiyon ön planda değil,son bölüm çok iyi bir yerde bitti bakalım gelecek hafta nasıl devam edecek,sonuçlara bakarsak bence istemeseler de diziye daha fazla aksiyon sahneleri koyacaklar yoksa dizi düşmeye devam edecek.

Yasak Elma- total'de 4 sıraya gerilemiş Maraşlı ile birlikte kan kaybetmeye devam ediyorlar ama bu Yasak Elma normal bişey.

Sefirin Kızı- dizi 2 hafta üst üste bütün gruplarda yükseliş yaşıyor.
Sefirin Kızı geçen hafta da düşüş yaşamıştı? Ben yorumunda haftalardır düşüşten sonra yükseliş yaşadı dedim :A

Bu arada Maraşlı'nın oranları hâlâ iyi ama şu var, izleyiciler normalde bu tarz dizileri benimsemez fakat buna rağmen Maraşlı bu zamana kadar hep iyi reytlngler aldı ve bu da beni herzaman şaşırtıyor. Bakalım nasıl ilerleyecek. Dünkü bölüme henüz bakmadım ama ve baktığım yorumlarda kopukluk olduğuna değinmişler. Bugün izlerim.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Sefirin Kızı geçen hafta da düşüş yaşamıştı? Ben yorumunda haftalardır düşüşten sonra yükseliş yaşadı dedim :A

Bu arada Maraşlı'nın oranları hâlâ iyi ama şu var, izleyiciler normalde bu tarz dizileri benimsemez fakat buna rağmen Maraşlı bu zamana kadar hep iyi reytlngler aldı ve bu da beni herzaman şaşırtıyor. Bakalım nasıl ilerleyecek. Dünkü bölüme henüz bakmadım ama ve baktığım yorumlarda kopukluk olduğuna değinmişler. Bugün izlerim.
Dizi Baraj gibi giderse ki hiç inanmiyorum çok efsane olurdu

Evet oranlar hala iyi ama 3 hafta üst üste düşüş iyi değil,ve dediğin gibi izleyici bu türlü dizileri benimsemez bu yüzden ilk bölümü izledikten sonra keşke dijital dizisi olsa demiştim.Bir de insanlarda sorun o kadar çok aksiyon sahneleri değil de temposu çok yavaş temposu var diyorlar.

Dizi Baraj gibi giderse ki hiç inanmiyorum çok efsane olurdu

Evet oranlar hala iyi ama 3 hafta üst üste düşüş iyi değil,ve dediğin gibi izleyici bu türlü dizileri benimsemez bu yüzden ilk bölümü izledikten sonra keşke dijital dizisi olsa demiştim.Bir de insanlarda sorun o kadar çok aksiyon sahneleri değil de temposu çok yavaş temposu var diyorlar.
Ah tamam dur, ben geçen hafta foruma kısa bir ara vermiştim ve sonuçları @Tolstoyevski yüklemişti. O yüzden gözden kaçtı bu detay🤦🏻‍♀️
Düzenledim konudaki yorumumu :A

Çukur final yapana kadar tutunsa bari.

Çukur iyi yükseldi son haftalarda.

Maraşlı iyi bir dizi ama çok zor bir günde başladı.

Uyanış: Büyük Selçuklu oranlarını korumuş.

Survivor ilk 10'a zor giriyor artık. Bu akşam diskalifiye olayı varmış ama taş çatlasa 5 alır.

Geçen hafta hafif yükselişi vardı :D

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
  • Beğendim
Reactions: Angelica