Dizi başlayalı 55 dakika oldu, altta gelecek bölüm tanıtımı yazdı? 😱
Bölüm süresi kısadır umarım.
Bence yanlışlık falan oldu kaldırdılar, bir daha da yazmadı.Dizi başlayalı 55 dakika oldu, altta gelecek bölüm tanıtımı yazdı? 😱
Büyük ihtimalle. Ama süresi kısa olsa fena olmazdı.Bence yanlışlık falan oldu kaldırdılar, bir daha da yazmadı.
Gerçekten erken biteceğini falan mı düşündün onu görünce.Altta “Şimdi - gelecek hafta tanıtımı” yazdı az önce. 😱
Yazıyı görünce bir an kısa mı sürecek acaba diye düşündüm cidden olsaydı fena olmazdı.Otobüs sahnesi çok iyiydi.
Büyük ihtimalle. Ama süresi kısa olsa fena olmazdı.
Bir an düşündüm ya ne yapayım.Gerçekten erken biteceğini falan mı düşündün onu görünce.
Yeni dizilere bende bakmam aynı fikirdeyiz.Ben artık kapma işinde değil, o heyecanı yaşama kısmındayım zaten yeni dizilere pek bakan biri değilim. Henüz final yapmış dizim yok açtıklarımdan 20 yi bulsunlar yeter
Arıza'yı etkilesin istemem. Yarına değilde haftaya netleşir artık
Uyanış'ta yeni dizi ama.Yeni dizilere bende bakmam aynı fikirdeyiz.
Fena değildi abla.Bölüm nasıldı emre
Fena değildi abla.
Evet aynen yeni dizilere bakmam.Uyanış ve Kuzey Yıuldızı hariç.BKM Güldür,ÇGHB 2' ye bakarım.Şimdide Çocuklar Duymasın'a bakıyom.Teşkilat'a bakıyon mu?Bide Seksenler'e bakarımUyanış'ta yeni dizi ama.
TV'den Kefaret izledi evdekiler.Sen niye netten izledin
Evet, Teşkilat izledim. Bence sende şans ver, güzel dizi.Evet aynen yeni dizilere bakmam.Uyanış ve Kuzey Yıuldızı hariç.BKM Güldür,ÇGHB 2' ye bakarım.Şimdide Çocuklar Duymasın'a bakıyom.Teşkilat'a bakıyon mu?Bide Seksenler'e bakarım
Kızılelma ve Milat'tan daha iyi olmuş, ama o zamanın şartları ile o dizilerde çok iyiydi.Valla şimdiye kadar Bir sürü istihbarat dizisi izledim böylesini ne gördüm görmedim yalan söylemiş olmuyum🤣🤣🤭😉
Güzel heycanlı gizemli dizi.Ama izlemem.Bol reytingler olsun.Biraz baktımTV'den Kefaret izledi evdekiler.
------
Evet, Teşkilat izledim. Bence sende şans ver, güzel dizi.
Zevkler tartışılmaz... Pazar günü dengeleri değiştirir reytinglerde.Güzel heycanlı gizemli dizi.Ama izlemem.Bol reytingler olsun.Biraz baktım