Emre Ozansoy
Moderatör
Zürafa ne ara apartmana taşındı? 😱 @Angelica @The_Erinch
Çöp daire kesin boşaltılmıştır, yani öyle olmasını umuyorum.
Safiye iki bölüme gönderir umarım, iki dakika izledim gıcık oldum.Geçen bölüm taşındı galiba öyle
Safiye iki bölüme gönderir umarım, iki dakika izledim gıcık oldum.
Saadet olarak kalsaydı keşke.Sorma emre geçen bölüm herkes kızdı Esraya çok itici olmaya başladı artık ya
Saadet olarak kalsaydı keşke.
------
Bu arada kapı numarasından 1'in düşmesi detayı... (10)
Hele o ameliyat masasında kalma sahnesi.Harikadaydı valla ah Saadet ya
Harikadaydı valla ah Saadet ya
24. BÖLÜM YORUMLAMAM (Dün bitirmiştim yazamamıştım şimdi yazıyorum)Han ın acil tedavi görmesi lazım.Han ı aşkta düzeltemez.
Bu rezilliği de savunmaya kalkacak mısın. @keremFragmanla ilgili yorumlara hafif göz gezdirdim de ahlakına dil uzatmaktan hal olan Safiye şimdi de İnci'ye tokat atmış. Pembe dizi senaryosu olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar maşallah.
Kendi sevgilisiyle fıldır fıldır gezen kadının millete sözlü veya fiziksel olarak saldırmaya hakkı yok.Allah Allah dünya üzerinde ilk kez bir karakter karaktere tokat atıyor nasıl olur bu? Rezillik resmen rezillik şu fragmana bak cık cık.
Ne alakası var?Kendi sevgilisiyle fıldır fıldır gezen kadının millete sözlü veya fiziksel olarak saldırmaya hakkı yok.
Bu dizinin senaryo gidişatını gördüğümde ben de bu yorumu yapıyorum. Şu alakası var Safiye'yi bile iyice bozmuşlar annesinden edindiği o yargıları N*ci gelince çabuk unutmuş.Ne alakası var?