Unutur tabii ilk ve tek aşkı olduğu için olabilir mi sonuçta?Bu dizinin senaryo gidişatını gördüğümde ben de bu yorumu yapıyorum. Şu alakası var Safiye'yi bile iyice bozmuşlar annesinden edindiği o yargıları N*ci gelince çabuk unutmuş.
Unutur tabii ilk ve tek aşkı olduğu için olabilir mi sonuçta?Bu dizinin senaryo gidişatını gördüğümde ben de bu yorumu yapıyorum. Şu alakası var Safiye'yi bile iyice bozmuşlar annesinden edindiği o yargıları N*ci gelince çabuk unutmuş.
Evet öyle bir aşk ki Safiye'den sonra en yakın arkadaşıyla evlenip çocuk yapıp sonra hasta olduğunu anlayınca tekrar onun yanına gelen bir adam.Unutur tabii ilk ve tek aşkı olduğu için olabilir mi sonuçta?
Diziyi bu kadar izliyorsan niye bu kadar gıcıksın pekiEvet öyle bir aşk ki Safiye'den sonra en yakın arkadaşıyla evlenip çocuk yapıp sonra hasta olduğunu anlayınca tekrar onun yanına gelen bir adam.
İzlemiyorum ama hikayesine hakim olmaya çalışıyorum çünkü her şeye rağmen ekranlarda olması gereken bir dizi. Ama mıymıy bir karakter uğruna tüm karakter gelişimi ve psikoloji bilimi çöpe atılırsa bırak da tepkimi göstereyim.Diziyi bu kadar izliyorsan niye bu kadar gıcıksın peki
Doğru psikoloji biliminin babası Kırmızı Oda sonuçtaİzlemiyorum ama hikayesine hakim olmaya çalışıyorum çünkü her şeye rağmen ekranlarda olması gereken bir dizi. Ama mıymıy bir karakter uğruna tüm karakter gelişimi ve psikoloji bilimi çöpe atılırsa bırak da tepkimi göstereyim.
Kırmızı Oda'da da eleştirilecek şeyler var ama kimsenin saçma sapan bir aşk hikayesi yüzünden kaç yıllık takıntılarını bırakıp iyileştiğini görmedim demek ki bazı şeyleri daha iyi yapıyor.Doğru psikoloji biliminin babası Kırmızı Oda sonuçta
Göster ya gösterme demiyorum zaten de bence dizi şu ana kadar iyi gidiyor sadece onu demek istiyorum
Melekcim zaten zıttımı düşünmeseydin olmazdıFragmanı izledim az önce bende bir yorum yapayım yorumlara baktım da fragman yanlış anlaşılmış gibi duruyor öncelikle @The_Erinch abi yorumuna katılmıyorum bence gayet iyi gidiyor sıkışıklık göremiyorum ben bu senin dediklerin dizinin ana konuları burdan ilerliyor bir sıkışıklık yok bence tabii Safiyenin tokadına gelince yanlış anlaşılmış bence İnci Safiyeleri doktora götürmek istiyor zaten İnciyi sevmiyor Safiye birde üstüne doktor meselesi olunca Safiye çıldırıyor tokat atıyor konu bu burda bir rezillik yok bence benim yorumun bu
Melekcim zaten zıttımı düşünmeseydin olmazdı
Bir tokatla olay pembe diziye dönebiliyormuş, bravo. Ciddiye alamıyorum seni.Bu rezilliği de savunmaya kalkacak mısın. @kerem
İş psikolojik şiddetten çıktı fiziksele döndü senaryonun tıkandığını buradan bile anlayabiliyoruz.Bir tokatla olay pembe diziye dönebiliyormuş, bravo. Ciddiye alamıyorum seni.
Ne oldu üstteki sahneyi mi diyorsun. İzlemedim ama muhtemelen İnci haklıdır ahlak bekçisi Safiye'den gına geldi.
Flash TV oyunculuğu mod on.Ne oldu üstteki sahneyi mi diyorsun. İzlemedim ama muhtemelen İnci haklıdır ahlak bekçisi Safiye'den gına geldi.
Herkes Farah'ı övmüş be manyak mısın nesin. 😱 Kendini gösterebileceği sahneler yazılmasına sevindim çünkü diğer projelerinde yıldız oyken burada Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın gölgesinde kalmıştı çünkü.Flash TV oyunculuğu mod on.
Farah'tan değil senden bahsediyorum, bilmiyormuş gibi davranmalarının beni benden alıyor.Herkes Farah'ı övmüş be manyak mısın nesin. 😱 Kendini gösterebileceği sahneler yazılmasına sevindim çünkü diğer projelerinde yıldız oyken burada Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın gölgesinde kalmıştı çünkü.
Sen Farah'a da dersin beklenir maalesef. Ben ne dedim ki Safiye ahlak bekçiliği yapmış ve cevabını almış işte.Farah'tan değil senden bahsediyorum, bilmiyormuş gibi davranmalarının beni benden alıyor.
Ne demeye çalıştığını anlamadım.