Emre Ozansoy
Süper Mod.
Snickers, Wanted, Canga, Maximus sevmiyorum. Aklıma şu an bunlar geldi.canım bayılmadığın bir çikolata varmı onu söyle... böyle zor oluyor![]()
![]()
Snickers, Wanted, Canga, Maximus sevmiyorum. Aklıma şu an bunlar geldi.canım bayılmadığın bir çikolata varmı onu söyle... böyle zor oluyor![]()
![]()
asla normal değilsin. sevmediklerine bak OMg babySnickers, Wanted, Canga, Maximus sevmiyorum. Aklıma şu an bunlar geldi.![]()
Browni'nin yeri ayrıdır hep.Browni Intense bir başka ya.Eskiden O'la'la alırdım ama şimdi sadece Browni ve Dankek Çikolatalım.
![]()
Büyüdüm mü pek bilmiyorum abi ama gözlükleri değiştirdim de öyle aman aman bir değişiklik yok sadece çerçeveleri hafif daha uzun siyah ve sapları da metal.Harry? Son halin nasıl? gözlükler saçlar?
büyüdün mü? @slhttnmtl
Kız Zeyno sende Ruhsar gibisin be bacım..senide bir göremedik. @Zeyno45
------
canım bayılmadığın bir çikolata varmı onu söyle... böyle zor oluyor![]()
![]()
Yumuşak değil bunlar, sert çikolata sevmem.asla normal değilsin. sevmediklerine bak OMg baby
Evet takımlar netleştiğinde kendimce kura çekiyordum.(Kura çekim zamanından birkaç gün öncesi) Bazen tuttuğu da oluyor.Dur şimdi tam anlayamadım, kura mı çekiyordun?![]()
Aslında fena aktivite değil ha.Evet takımlar netleştiğinde kendimce kura çekiyordum.(Kura çekim zamanından birçok gün öncesi) Bazen tuttuğu da oluyor.![]()
@12.Adam Sert çikolata sevmiyorYumuşak değil bunlar, sert çikolata sevmem.![]()
Yumuşak değil bunlar, sert çikolata sevmem.![]()
Benim de.![]()
![]()
Benimki o kadar değil abla ya.Karamelli çikolataları mesela yiyemiorum ben ya
Cidden hayatta karşılaşılacak en kötü durumlardan birisi.Karamelli çikolataları mesela yiyemiorum ben ya
Annem toplamama kızıyordu. Ama ona rağmen hedeflediğim sayı 40'ı tamamlamayı başardım.Aslında fena aktivite değil ha.![]()
Bende de diş yok bende mi yaşlıyım? 😱 (Haa, ama ruhum yaşlı.
Npatın olm dişlerine daha 19 bile değilsinBende de diş yok bende mi yaşlıyım? 😱 (Haa, ama ruhum yaşlı.)
Abur cubur yemekten gitti hepsi.Npatın olm dişlerine daha 19 bile değilsin
Farketmez,test sonucuna pek aldanmamak lazım.Çikolata olsun da taştan olsun.@12.Adam Sert çikolata sevmiyor
Cidden hayatta karşılaşılacak en kötü durumlardan birisi.![]()