Emre Ozansoy
Süper Mod.
Bende sonradan çikolata bağımlısı oldum.O zamanlar tabi çikolatayı daha az severdim işte.![]()
Bende sonradan çikolata bağımlısı oldum.O zamanlar tabi çikolatayı daha az severdim işte.![]()
Niye?Çaktırmayın ben çikolatalarını çoğunlukla yemezdim bile.@Emre Ozansoy
Her zaman bi tık gariptim. Çikolatalar anında dolaba, oyuncakları da kurup birazcık oyna.
yok gariplikte @Emre OzansoyHer zaman bi tık gariptim. Çikolatalar anında dolaba, oyuncakları da kurup birazcık oyna.![]()
Her yerde zirvedeyim.yok gariplikte @Emre Ozansoy![]()
Benim ne yaptığımı tahmin edebilen var mı? @The_ErinchHer zaman bi tık gariptim. Çikolatalar anında dolaba, oyuncakları da kurup birazcık oyna.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 100078
iŞİNİ biliyor bu test... Görrr görrrr kurdiyee @Zeyno45
27 diyor
Melek çözsün 150 çıkar bence @Angelica
bozuk bu test melek..19 değil o 190
Yaşı nenen 190 19 görmüş..idare et işte.
sende normal değilsin.Benim ne yaptığımı tahmin edebilen var mı? @The_Erinch![]()
Ben pek bağımlı değilim de yine o zamanlardan fazla sevdiğim ortada, geçenlerde hele sufle bile yiyebildim.Bende sonradan çikolata bağımlısı oldum.Ama o zamanlar da severdim yine.
![]()
İşte sorma ya o zamanlar çikolata sevgim minimumdu, bir de @The_Erinch'in dediği gibi oyuncak yerdim.
bozuk bu test melek..19 değil o 190![]()
![]()
![]()
![]()
------
Yaşı nenen 190 19 görmüş..idare et işte.
------
sende normal değilsin.
ahhh ahhh az uğraşmadılar bunun totoylaBen pek bağımlı değilim de yine o zamanlardan fazla sevdiğim ortada, geçenlerde hele sufle bile yiyebildim.
İşte sorma ya o zamanlar çikolata sevgim minimumdu, bir de @The_Erinch'in dediği gibi oyuncak yerdim.![]()
![]()
![]()
Bi insanı çok iyi hissettirecek nadir görsellerden.
20 gün sonra yine burada.
Emre kadar garip olamam.yok gariplikte @Emre Ozansoy![]()
Hayır. 😱Benim ne yaptığımı tahmin edebilen var mı? @The_Erinch![]()