NOT : 34. Bölümü okumayanlar veya yeniden okumak isteyenler linke tıklayarak okuyabilirler.https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-34-bolum-96982/
Aradan 1 gün geçer. Saat 09.00'dır. Okula giden öğrenciler okuldadır.
BesaleT : Oh be bugün okulda yok.
OzaN : Okul yoksa çekim var
cevaa : Of ya biraz sonra bende işe gideceğim
BesaleT : Çekimler zevkli geçer Hedefim 125.000 TL
OzaN : O kadar okula gittin, en az 1.000.000 kazanman lazım
BesaleT : En az 1.000.000 kazanacağım da en fazla ne kadar kazanayım peki ?
OzaN : En fazlada 1.000.000 kazan
Young Boy : Bugün bende okula gitmeyeceğim, okulu kıracağım. Doğru BesaleT ağabeyimle yarışmaya
BesaleT : Çekimler bugün saat 13.00'da. Telefon jokeri olarak kimleri seçsem acaba ?
OzaN : Beni seç Kenan Işıkla konuşma fırsatı bulurum Çaktırmadan bizim sitenin reklamını da yaparım
BesaleT : Ne uyanık adamsın Seni garanti olarak seçtim zaten. Diğerlerini de üniversiteden arkadaşlarımı seçerim.
cevaa : Bende gelmek isterdim de sağ olsun OzaN iş buldu bana
Saat 13.00 olur. BesaleT hazır olur ve yarışmanın bulunduğu yere gelir. BesaleT yanında sadece Young Boy'u götürür.
Kenan Işık : Evet, şimdi Çağlar ( BesaleT ) gelecek. ( BesaleT gelir. ) Hoş geldiniz.
BesaleT : Hoş bulduk. Kenan Bey cidden siz misiniz ?
Kenan Işık : Evet, benim ne olmuş
BesaleT : Bir an için karşımda ünlü birini görünce heyecanlandım İlk defa ünlü bir arkadaşım oldu
Kenan Işık : Heyecanlanmanıza gerek yok. İsterseniz heyecanlanmanızı geçirmek için biraz sohbet edelim. Bizi izliyormuydunuz TV'den ?
BesaleT : Tabii ki izliyorum. Yayınlandığı her zaman izliyordum. ( BesaleT içinden : Biraz yağcılık yapalım da belki yardım eder sorularda ) Bu arada programınızın reytingleri de gayet iyi. Ama 1 haftada programı çok yayınlıyorsunuz. Bu da izleyici programdan bıktırıyor. Haftada 2 gün olsun yeterde artar bence.
Kenan Işık : Heyecanınız biraz olsun azaldıysa sorulara başlayabiliriz.
BesaleT : Tamam, başlayalım.
BesaleT soruları cevaplandırmaya devam ederken evde ise okula giden üyeler okuldan gelmiştir ve karmaşa çıkar.
Frank Woods : Bu BesaleT'in gelince kulağını çekeceğim. Niye bizi götürmedi yarışmaya
xdragxx : Ne güzel Kenan Işıkla tanışıp, TV'ye çıkıp okulda kızlara hava atacaktık
OzaN : Olum dert ettiğiniz şeye bak. Ben bile gitmedim programa
AlemTo : Ben senin neden gitmediğini biliyorum BesaleT telefon jokerini kullanınca seni arayacak
OzaN : Sizden de bir şey kaçmıyor
Ulvi Ç. : Beyler stüdyoyu basmaya gidelim BesaleT'i alıp eve getirelim.
OzaN : Sadece BesaleT gitmedi ki Young Boy'da gitti
Frank Woods : Ney! Young Boy'da mı gitti ?
OzaN : Hay dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim
AlemTo : Beyler kesin olarak stüdyoyu basmaya gidiyoruz
BesaleT ise 30.000 Liraya 3 jokerle girmeyi başarır. Sadece seyirciye sorma hakkını kullanmıştır. 30.000 Liradan 60.000 Liraya geçerken soruyu bilemez ve telefon jokerini kullanmak ister.
BesaleT : Telefon joker hakkımı kullanmak istiyorum.
Kenan Işık : Son kararınız mı ?
BesaleT : Evet.
Kenan Işık : Peki kimi aramak istiyorsunuz ?
BesaleT : OzaN
Kenan Işık : Peki kim bu OzaN ?
BesaleT : Aynı evde kaldığımız bir arkadaşım.
Kenan Işık : Evet, şimdi arkadaşlarımız OzaN beyi arıyorlar.
Telefon çalar ve OzaN açar.
OzaN : Alo, buyurun.
Kenan Işık : Ben Kenan Işık. Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasından arıyoruz.
OzaN : Nasılsınız Kenan Bey ?
Kenan Işık : Sağ olun siz nasılsınız ?
OzaN : Bende iyiyim, çok şükür.
Kenan Işık : Evet, şimdi Çağlar Bey size bir soru soracak. Bilirseniz 60.000 TL'ye yükselecek.
OzaN : Buyurun.
BesaleT : Mozilla Firefox'un ambleminde yer alan hayvanın adı nedir ?
BesaleT : Eyvallah. 0 eminsen sorun yok Cevabım B şıkkı. Son kararım.
BesaleT ne kadar kazanacak ? BesaleT doğru cevabı verecek mi ? FF Üyeleri stüdyoyu basacaklar mı ?
Hepsi ve daha fazlası 36. Bölümde! 36. Bölüm Cumartesi günü sizlerle!
Aradan 1 gün geçer. Saat 09.00'dır. Okula giden öğrenciler okuldadır.
BesaleT : Oh be bugün okulda yok.
OzaN : Okul yoksa çekim var
cevaa : Of ya biraz sonra bende işe gideceğim
BesaleT : Çekimler zevkli geçer Hedefim 125.000 TL
OzaN : O kadar okula gittin, en az 1.000.000 kazanman lazım
BesaleT : En az 1.000.000 kazanacağım da en fazla ne kadar kazanayım peki ?
OzaN : En fazlada 1.000.000 kazan
Young Boy : Bugün bende okula gitmeyeceğim, okulu kıracağım. Doğru BesaleT ağabeyimle yarışmaya
BesaleT : Çekimler bugün saat 13.00'da. Telefon jokeri olarak kimleri seçsem acaba ?
OzaN : Beni seç Kenan Işıkla konuşma fırsatı bulurum Çaktırmadan bizim sitenin reklamını da yaparım
BesaleT : Ne uyanık adamsın Seni garanti olarak seçtim zaten. Diğerlerini de üniversiteden arkadaşlarımı seçerim.
cevaa : Bende gelmek isterdim de sağ olsun OzaN iş buldu bana
Saat 13.00 olur. BesaleT hazır olur ve yarışmanın bulunduğu yere gelir. BesaleT yanında sadece Young Boy'u götürür.
Kenan Işık : Evet, şimdi Çağlar ( BesaleT ) gelecek. ( BesaleT gelir. ) Hoş geldiniz.
BesaleT : Hoş bulduk. Kenan Bey cidden siz misiniz ?
Kenan Işık : Evet, benim ne olmuş
BesaleT : Bir an için karşımda ünlü birini görünce heyecanlandım İlk defa ünlü bir arkadaşım oldu
Kenan Işık : Heyecanlanmanıza gerek yok. İsterseniz heyecanlanmanızı geçirmek için biraz sohbet edelim. Bizi izliyormuydunuz TV'den ?
BesaleT : Tabii ki izliyorum. Yayınlandığı her zaman izliyordum. ( BesaleT içinden : Biraz yağcılık yapalım da belki yardım eder sorularda ) Bu arada programınızın reytingleri de gayet iyi. Ama 1 haftada programı çok yayınlıyorsunuz. Bu da izleyici programdan bıktırıyor. Haftada 2 gün olsun yeterde artar bence.
Kenan Işık : Heyecanınız biraz olsun azaldıysa sorulara başlayabiliriz.
BesaleT : Tamam, başlayalım.
BesaleT soruları cevaplandırmaya devam ederken evde ise okula giden üyeler okuldan gelmiştir ve karmaşa çıkar.
Frank Woods : Bu BesaleT'in gelince kulağını çekeceğim. Niye bizi götürmedi yarışmaya
xdragxx : Ne güzel Kenan Işıkla tanışıp, TV'ye çıkıp okulda kızlara hava atacaktık
OzaN : Olum dert ettiğiniz şeye bak. Ben bile gitmedim programa
AlemTo : Ben senin neden gitmediğini biliyorum BesaleT telefon jokerini kullanınca seni arayacak
OzaN : Sizden de bir şey kaçmıyor
Ulvi Ç. : Beyler stüdyoyu basmaya gidelim BesaleT'i alıp eve getirelim.
OzaN : Sadece BesaleT gitmedi ki Young Boy'da gitti
Frank Woods : Ney! Young Boy'da mı gitti ?
OzaN : Hay dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim
AlemTo : Beyler kesin olarak stüdyoyu basmaya gidiyoruz
BesaleT ise 30.000 Liraya 3 jokerle girmeyi başarır. Sadece seyirciye sorma hakkını kullanmıştır. 30.000 Liradan 60.000 Liraya geçerken soruyu bilemez ve telefon jokerini kullanmak ister.
BesaleT : Telefon joker hakkımı kullanmak istiyorum.
Kenan Işık : Son kararınız mı ?
BesaleT : Evet.
Kenan Işık : Peki kimi aramak istiyorsunuz ?
BesaleT : OzaN
Kenan Işık : Peki kim bu OzaN ?
BesaleT : Aynı evde kaldığımız bir arkadaşım.
Kenan Işık : Evet, şimdi arkadaşlarımız OzaN beyi arıyorlar.
Telefon çalar ve OzaN açar.
OzaN : Alo, buyurun.
Kenan Işık : Ben Kenan Işık. Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasından arıyoruz.
OzaN : Nasılsınız Kenan Bey ?
Kenan Işık : Sağ olun siz nasılsınız ?
OzaN : Bende iyiyim, çok şükür.
Kenan Işık : Evet, şimdi Çağlar Bey size bir soru soracak. Bilirseniz 60.000 TL'ye yükselecek.
OzaN : Buyurun.
BesaleT : Mozilla Firefox'un ambleminde yer alan hayvanın adı nedir ?
- Aslan B. Tilki C. Keçi D. At
BesaleT : Eyvallah. 0 eminsen sorun yok Cevabım B şıkkı. Son kararım.
BesaleT ne kadar kazanacak ? BesaleT doğru cevabı verecek mi ? FF Üyeleri stüdyoyu basacaklar mı ?
Hepsi ve daha fazlası 36. Bölümde! 36. Bölüm Cumartesi günü sizlerle!
Son düzenleme: