Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe | Süper Lig 20-21 Sezonu - 27.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Fenerbahçe kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
bu maci kaybetseydik artik kopardik zirve yarisindan :A
Bu maçı kazanarak da şampiyon oldunuz, bu moralle ve hırsla daha da kaybetmezsiniz kalmış 14 maç ciddiyim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Avatar güzeldi niye değiştirdin? :A

aynen aynen. Ben de öyle düsünüyorum. 14 macin hepsini alacagiz Erol Bulut ile :A
2020-21 Sezonu Şampiyonu Fenerbahçe'yi ve tüm Fenerlileri şimdiden tebrik ediyorum, yılların hasretiydi bu sezon son bulmuş oldu. :A Bu saatten sonra bırakmaz Fener.

Ve ben ve @Dosi de dahil forumun dörtte üçü ilk defa Fenerbahçe şampiyonluğu görecek böylece foruma üye olduklarından sonra. 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Mikrofonlarımızı Erol Bulut düşmanı @xdragxx 'e uzatıyoruz. Tüm forum senin yorumlarını bekliyor...

20210205_190231.jpg

Ozanla olan mesajlaşmalarıma bakarsanız bu maçta Ts'nun kesin kazanacağını düşünmüyordum zaten :A
Abdullah Avcı nasıl 8 puandan ligi verdiğini gösterdi herkese :A
AA'yı karıştırma bu işe. 😡😡 Erol Bulut hakkında bir şey demeyecek misin? 🤭

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Böylesine bir derbi maçında benim açtığım konuda 3 puanı kapmak harika oldu. Üstelik 1-0 kazanırız diye yaptığım tahminim tutmasıda harika oldu :Z

Totem işleri bahane. Bu hafta avatarı es geçtik kazandık :A @Tolstoyevski avatarı aldı kaybetti :A

Avatar totemi de tarihe karıştı böylece fakat olsun, mühim olan keyif almaktı ve öyle de oluyor yoksa konuyu kim kapmış kapmamış dediğin gibi tam olarak bahane ve nice bahanelere artık. :Z :A
Hadi oradan istemem yan cebime koy.Yemezler :F
------

Mikrofonlarımızı Erol Bulut düşmanı @xdragxx 'e uzatıyoruz. Tüm forum senin yorumlarını bekliyor...

Ekli dosyayı görüntüle 99917
Yanlışlıkla @Sherlock a uzatmışsın. @The_Erinch @xdragxx @bazinga @HeisenBerg

Oyun şunu gösteriyor ki Sir Ersun Yanal, haftaya Karbonat Erol'un fişini çeker :A