Maskeli Fedai
Favori Üye
Oooo hocam 10 olmuş demek.. Hep beraber nice aktif, bol bol goygoylu yıllara.
Teşekkürler hocam hep beraber inşallahOooo hocam 10 olmuş demek.. Hep beraber nice aktif, bol bol goygoylu yıllara.
Sherlock için var mı artıran dedin ya, ben ona dedim. Siz 2 gün sonra dediniz, ben de görmez dedim
Gelmesin Böyle iyi Delirmek en çok size yakışıyorTeşekkürler hocam hep beraber inşallah
Artık biraz da siz Gs taraftarının delirdiği bizim rahat modda takılacağımız günler gelsin
Amin🙏 Ya rabbi Şu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul et.Teşekkürler hocam hep beraber inşallah
Artık biraz da siz Gs taraftarının delirdiği bizim rahat modda takılacağımız günler gelsin
Yok hocam biraz da sizi görelimGelmesin Böyle iyi Delirmek en çok size yakışıyor
Sana ne çok yakıştı bu marşOooo hocam 10 olmuş demek.. Hep beraber nice aktif, bol bol goygoylu yıllara.
Beni beni.... bihteriniSana ne çok yakıştı bu marş
Öyleydi ama kazanamamıştık o maçı maalesef
Sinir bozucuyu hak ettin
YAPMA..Yok hocam biraz da sizi görelim
Yenilmedik diye hatırlıyorum. Berabere kalmıştı belki. Desene profile ilk yazdığım mesajın bir değeri kalmamışÖyleydi ama kazanamamıştık o maçı maalesef
Olmamış atabilirdin. Zaten sinir bozucu aşırı yiyorum Sinir Bozucu Savaşları yarışmasını açık ara ben kazanırımSinir bozucuyu hak ettin
------
YAPMA..
Değeri yok demedim keşke kazansaydık demek istedimYenilmedik diye hatırlıyorum. Berabere kalmıştı belki. Desene profile ilk yazdığım mesajın bir değeri kalmamış
------
Olmamış atabilirdin. Zaten sinir bozucu aşırı yiyorum Sinir Bozucu Savaşları yarışmasını açık ara ben kazanırım
Olsun benim için aynı kapı. Sonuçta aklına puan kaybetme gelmiş :S öyle bir hatırası var artık.Değeri yok demedim keşke kazansaydık demek istedim
Hep bu Feneeebaçeee...Olsun benim için aynı kapı. Sonuçta aklına puan kaybetme gelmiş :S öyle bir hatırası var artık.
10 sene önceki durumlarına bak bir de şimdiki durumlarınaNiçin Üzücü attın?
Sen niye attın peki?Niçin Üzücü attın?
bunu yeni gördüm kusura bakma. Evet düzgündü🙂Doğru yaptım mı ?Angelıca ablanın doğum günü
Hocam attı diyeSen niye attın peki?