- Reaksiyon puanı
- 13,999
- Puanı
- 1,060
Yok Aile'yi bundan sonra yayınlamaya karar verdim. O da çok güzel. İş devam mı senin?a2 Sen n izledin?
Yok Aile'yi bundan sonra yayınlamaya karar verdim. O da çok güzel. İş devam mı senin?a2 Sen n izledin?
Evet iş devam.Sen n izledin?Yok Aile'yi bundan sonra yayınlamaya karar verdim. O da çok güzel. İş devam mı senin?
MUCİZE DOKTOR'uma. Bu da ilgi görecek mi sence?Evet iş devam.Sen n izledin?
İnş ilgi görür.MUCİZE DOKTOR'uma. Bu da ilgi görecek mi sence?
sevindim
Ben daha da çok sevindim. Emeğimin karşılığını alıyorum. İzin günün hangi gün?sevindim
Fırında tatil olmaz.Benim öğlen 1 30 gibi işe başlıyorum. 5 6 gibi bitiyor. yarım gün.Ben daha da çok sevindim. Emeğimin karşılığını alıyorum. İzin günün hangi gün?
Saatleri çok iyiymiş. Ben iş 20.00'de bitiyor sanıyordum?Fırında tatil olmaz.Benim öğlen 1 30 gibi işe başlıyorum. 5 6 gibi bitiyor. yarım gün.
Süper olan sizsiniz desteğiniz ile.SÜPEEER 😉
Ekmek servisinde çalışmam dedim.Ekmek dağıtımı sabah 5 buçuk akşam 6.Gecede calışmam dedim.Babamın yanı olcak dedimSaatleri çok iyiymiş. Ben iş 20.00'de bitiyor sanıyordum?
Süper olan sizsiniz desteğiniz ile.
Aşırı iyi.
Hayır, izlememiştim.
Çok güzeel.
Akrep 3.18 almış. 4.50 olsa kanal bir süre daha tutar.Çok güzeel.
Bu şekilde de gider biraz daha bence. En azından Sefirin Kızı bence daha önce gidici.Akrep 3.18 almış. 4.50 olsa kanal bir süre daha tutar.
Aynen öyle olacak gibi duruyor. Ama belli olmaz. Dur bakalım neler olacak? @EmreCan nerede kaldın?Bu şekilde de gider biraz daha bence. En azından Sefirin Kızı bence daha önce gidici.
Cumadan sonra bakcam inş.Aynen öyle olacak gibi duruyor. Ama belli olmaz. Dur bakalım neler olacak? @EmreCan nerede kaldın?