- Reaksiyon puanı
- 114,186
- Puanı
- 1,060
YaniSana da onlar yakışıyor
Seni konun ile başbaşa bırakıyorum
Kimseyi es geçmemeye özen göster
YaniSana da onlar yakışıyor
Şu ana kadar geçmedik bakalımYani
Seni konun ile başbaşa bırakıyorum
Kimseyi es geçmemeye özen göster
Ben gidip Geniş Aile kısmında yorumları bırakayım burda bir kısmını demiştim. Orda tekrarlarımŞu ana kadar geçmedik bakalım
Şerlok'tan artık 2-3 gün sonra cevap gelirHerhalde Renktaşımı @Sherlock ile karıştırdı.
Teşekkür ederim hediyeler için abiAykut 10 yıl nedir olm...
Millet bebişken agu gugu der..Aykut Fav10 demiş
Gizli Sırrını Açıklıyorum Bu Adamın
Ekli dosyayı görüntüle 99792
Ekli dosyayı görüntüle 99794
Ekli dosyayı görüntüle 99795
Klavyane ve ekranlarına zeval gelmesin
Nice 10 lar diyeyimde @bazinga tapuyu sana versin
Yok mu arttıran ben diyorum ki 2-3 HaftaŞerlok'tan artık 2-3 gün sonra cevap gelir
benden sopa yiyince 2 dk inecek onun dönüş süreleriYok mu arttıran ben diyorum ki 2-3 Hafta
Sıra @The_Erinch abim de.
Sanmam sopaya alışkındır.benden sopa yiyince 2 dk inecek onun dönüş süreleri
Hiç tepki bırakmazYok mu arttıran ben diyorum ki 2-3 Hafta
Sıra @The_Erinch abim de.
Şu kısmı yeni farkettim ve jeton düştüBak ya güldürdü @15'in sonuna bakabilirsin number 1
------
İyi dostlar vardır en iyi dostlar vardır sen ikinci kısımdasın
Aaaa dur be herkese tek tek cevap veriyorum sonra sana özelden teşekkür ederim hadi bekliyorumsss
------
@Dosi sen ilk mesajımda elde ettiğim dostlar arasında en değerlilerinden bir tanesisin sinir olmuş atmak yakışıyor mu hiç?
Beni mi ima ettin? 😱 Tepkimi konuyu gördüğüm an bıraktım daHiç tepki bırakmaz
Sherlock için var mı artıran dedin ya, ben ona dedim. Siz 2 gün sonra dediniz, ben de görmez dedimBeni mi ima ettin? 😱 Tepkimi konuyu gördüğüm an bıraktım da
Aynı şekilde düşünüyorum Orço sen de forumda 2011'den beri küçük kardeşimsin beraber nice senelereBenim için hem çok iyi bir dost hem de çok iyi bir abisin. Tebrik ederim, nice senelere.
Sen de benim için forumdaki zevklerimizin en fazla uyuştuğu en çok ortak paydada buluştuğumuz kişisin teşekkür ederimForumda zevklerimizin en çok uyuştuğu insan, nice senelere @xdragxx
İlk hediyen en sevdiğin filmden, Fight Club'a girişin 8 kuralı
Bir diğer favori filmlerinden Forrest Gump'ın kült sahnelerinden biri.
Ve son olarak aşırı sevdiğin bir film olma da ve zamanında etkinlikte kötülemek için 1001 çaba sarf ettiğin Titanic'ten beni paramparça eden bu sahneyi hediye diyorum.
Teşekkür ederim hep beraber nice yıllara
Rica ederim, begenmene sevindim.Teşekkür ederim hep beraber nice yıllara
Aldığım en güzel hediyelerden biri oldu