CW Gossip Girl - Dizi Yorumları

1x1
Güzel başladı da başını pek anlayamadım. :A
Şu Chuck insanı valla sinir ediyo. Son iki dakika kala Dan'in kullandığı bir kelime var. Ceza yememek için yazmayacağım ama aynı o. :A Serena tam Blair'le arayı düzeltmişti de Nate işi 💩 etti. Bu arada Lily de Rufus'a iddialı konuştu ama onların arasınds bir şeyler olacak, seziyorum. :A Serena ve Dan'i de merak ediyorum da bugün 2. bölüme geçemem gibi duruyor. :A
Başka yazacak bir şey bulamadım... :A

İddialı bir puan olacak ama 10/10

@Afet Güçverir @phoebebuffay
İlk 1-2 bölüm karakter tanıtımı gibi sonradan açılıyor da 10 puan ne 😱
İlk bölümden Serenacı mısın Blairci mı? Blair fanı daha çok ama ben Serena'yı daha çok seviyorum. :A
Desperate Housewives daha iyi ona başlasaydın önce keşke. :A

İlk 1-2 bölüm karakter tanıtımı gibi sonradan açılıyor da 10 puan ne 😱
İlk bölümden Serenacı mısın Blairci mı? Blair fanı daha çok ama ben Serena'yı daha çok seviyorum. :A Desperate Housewives daha iyi ona başlasaydın önce keşke. :A
Dediğim gibi biraz iddialı bir puan verdim ki öbür bölümleri izleyince hak etmediğini düşünürüm zaten. :A

Tabiki de Serena. Blair bana biraz itici geldi. :A
@Afet Güçverir içinde entrika ve bir iki şey (onları hatırlamıyorum :A) var deyince buna koştum. Zaten BluTV'de gezinirken çok dikkatimi çekiyordu. :A Zaten dayanamam başlarım Desperate Housewives'a bu hafta. :A

Dediğim gibi biraz iddialı bir puan verdim ki öbür bölümleri izleyince hak etmediğini düşünürüm zaten. :A

Tabiki de Serena. Blair bana biraz itici geldi. :A
@Afet Güçverir içinde entrika ve bir iki şey (onları hatırlamıyorum :A) var deyince buna koştum. Zaten BluTV'de gezinirken çok dikkatimi çekiyordu. :A Zaten dayanamam başlarım Desperate Housewives'a bu hafta. :A
@Afet Güçverir dünkü konuda DH daha senlik dememiş miydi ben öyle hatırlıyorum. :A
Bu dizi gençlik-entrika dizisi, başka bir şey yok içinde. DH'de entrika, gizem, gerilim, komedi, dram hepsi bir arada. :A

@Afet Güçverir dünkü konuda DH daha senlik dememiş miydi ben öyle hatırlıyorum. :A
Bu dizi gençlik-entrika dizisi, başka bir şey yok içinde. DH'de entrika, gizem, gerilim, komedi, dram hepsi bir arada. :A
Yoksa o entrika, vahşet olan o muydu da ben bunu anladım. :A

Dur dur o zaman sanırım daha benlik olan o. Neyse buna da başlamışken devam etmemezlik olmaz. Onu daha ön planda tutup bunu da haftada 1 falan izlerim. :A

Dur dur o zaman sanırım daha benlik olan o. Neyse buna da başlamışken devam etmemezlik olmaz. Onu daha ön planda tutup bunu da haftada 1 falan izlerim. :A
Yok, vahşetli olan DH. Wisteria Lane diye bir kasaba var, kasabada yok yok. Psikopat mı ararsın, seri katil mi ararsın, terörist mi ararsın, pedofili hastası sapık mı ararsın, ne ararsan var... Ben izleyeli baya oldu, eminim unuttuklarım da vardır. Her sezon farklı bir manyak geliyor kasabaya zaten. :A @Afet Güçverir
İnsanları geçtim, kasabanın kendisi de lanetli. Bir gün bakıyorsun, yüzyılın en büyük kasırgası oluyor. insanlar ölüyor, bazıları sakat kalıyor, evler yıkılıyor vs. Diğer gün bakıyorsun sokağa uçak düşüyor, yine birileri ölüyor. :A Her bölüm böyle vakalar oluyormuş gibi biraz abartarak yazdım ama nasıl bir şey olduğunu anlamışsındır işte. Komedi seviyesi de yüksek bir dizi. :A

Yok, vahşetli olan DH. Wisteria Lane diye bir kasaba var, kasabada yok yok. Psikopat mı ararsın, seri katil mi ararsın, terörist mi ararsın, pedofili hastası sapık mı ararsın, ne ararsan var... Ben izleyeli baya oldu, eminim unuttuklarım da vardır. Her sezon farklı bir manyak geliyor kasabaya zaten. :A @Afet Güçverir
İnsanları geçtim, kasabanın kendisi de lanetli. Bir gün bakıyorsun, yüzyılın en büyük kasırgası oluyor. insanlar ölüyor, bazıları sakat kalıyor, evler yıkılıyor vs. Diğer gün bakıyorsun sokağa uçak düşüyor, yine birileri ölüyor. :A Her bölüm böyle vakalar oluyormuş gibi biraz abartarak yazdım ama nasıl bir şey olduğunu anlamışsındır işte. Komedi seviyesi de yüksek bir dizi. :A
Anlamaz olur muyum. :A Tamam o zaman tam benlik olan DH. :A Yarın ona başlıyım da bunu da hafta sonuna atarım yine 1-2 bölüm izlemiş olurum. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay

Aynen ben DH'yi önermiştim entrika ve vahşet anlamında. GG'de cinayet işlemiyoruz, çarpık ilişkilerimiz var. :A

10 puanlık bir dizi bence Phoebe neyine şaşırdın :A Ama ilk bölüme 10 verdiysen Gorgina gelince 12, 13'lere fırlar. :A Beğenmene sevindim. :Z

Aynen ben DH'yi önermiştim entrika ve vahşet anlamında. GG'de cinayet işlemiyoruz, çarpık ilişkilerimiz var. :A

10 puanlık bir dizi bence Phoebe neyine şaşırdın :A Ama ilk bölüme 10 verdiysen Gorgina gelince 12, 13'lere fırlar. :A Beğenmene sevindim. :Z
Aman neyse yanlış anlamak benim işim. :A Çarpık ilişkiler de fena değil ama entrika, vahşet adamdır. :A

20'lik sisteme geçiyim bari o zaman. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Niye böyle olduk acaba? Pandomi etkisi mi dersin bu da? :A

Mutfaktaki de akılsızdı ben yaz sonu MiBox aldım, iyi ki o zaman almışım 2 kat arttı. Keşke erken davransaydın sen de 8 taksitle kolayca ödedim. :A

Annemle The 100'ü izliyorum, artık 6.sezonda her şeye alıştı. Eskiden lezbiyen sahnelerini falan yadırgardı. :A:A
Atacan'ım sonunda ben de evdeki akılsız televizyonu akıllı yaptım. :A MiBox değil de bir alt modeli Mi TV Stick aldım, artık çok rahat izleyebiliyorum 2-3 gündür, her şey de iniyor maşallah. :Z Yalnız benim bir sorum var, ne zaman ona bağlanıp bir şeyler izlesem evin interneti yavaşlıyor, telefondan falan hiçbir şeye giremiyorum. Sende de öyle oluyor mu? :A Yani TV'den her şey net açılıyor, görüntü kalitesi şahane, donmuyor ama onun dışındaki cihazlar wifide sorun yaşıyor iki gündür. :A Merak ettim doğrusu. :A

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Atacan'ım sonunda ben de evdeki akılsız televizyonu akıllı yaptım. :A MiBox değil de bir alt modeli Mi TV Stick aldım, artık çok rahat izleyebiliyorum 2-3 gündür, her şey de iniyor maşallah. :Z Yalnız benim bir sorum var, ne zaman ona bağlanıp bir şeyler izlesem evin interneti yavaşlıyor, telefondan falan hiçbir şeye giremiyorum. Sende de öyle oluyor mu? :A Yani TV'den her şey net açılıyor, görüntü kalitesi şahane, donmuyor ama onun dışındaki cihazlar wifide sorun yaşıyor iki gündür. :A Merak ettim doğrusu. :A
Oooo hayırlı olsun Özgürüm. Bence daha iyi olmuş, keşke ben de Stick alsaydım, hiçbir farkı yok 4K haricinde. O da elzem değil, yer kaplaması açısından Stick avantajlı. Modemin eski tip mi? Sinyal sorunu olabilir, modemi cihaza yakın bir yere koysan diğer cihazlara etkisi azalabilir. Bende de mesela bunu açınca diğerlerini kapamam gerekiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür