İşte uğur budurDikkat ettim, ne zaman bir konuya görüş bildirsem kişi sayısı anında artıyor.![]()
İşte uğur budurDikkat ettim, ne zaman bir konuya görüş bildirsem kişi sayısı anında artıyor.![]()
Acaba neden?Dikkat ettim, ne zaman bir konuya görüş bildirsem kişi sayısı anında artıyor.
------
Pazar günü bir Arıza çıksın istiyorum.![]()
Pazar günü Kefaret'teyim ben.Dikkat ettim, ne zaman bir konuya görüş bildirsem kişi sayısı anında artıyor.
------
Pazar günü bir Arıza çıksın istiyorum.![]()
Üzdün beni, hani kardeştik?Pazar günü Kefaret'teyim ben.
Bu Pazar geliyorum bekle beni dePazar günü Kefaret'teyim ben.
Canım nenem ya![]()
Evet nenem son 2 bölümdür çok sıktı dizi hainiyim ben
Taklitler aslını yaşatır
Evet ya
Gitsin de geri dönemesin inşallah
Amiiin
Aynen anlatırız@12.Adam
![]()
Harika mı atsam güldürdün mü atsam bilemedim. 2 tweet de birbirinden iyi.Bölüm sonrası tweetlerimizde bugün...
Aşırı mükemmel ve aşırı heyecanlı bir bölüm değildi ama gönül rahatlığıyla ışınlanabilirsin.Bölüm güzel miydi, birazdan ışınlanacağım da korkmuyor değilim.@Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos
Guzeldi valla uç bence heyecan azdiBölüm güzel miydi, birazdan ışınlanacağım da korkmuyor değilim.@Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos
Ne dedin sen? 😱Son 2 bölüm çok sıktı beni diziyi bıraktım geçen hafta![]()
Ay sen Sadakatsizi diyorsun kafa gitti benimBölüm güzel miydi, birazdan ışınlanacağım da korkmuyor değilim.@Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos
Sadakatsiz e demedimNe dedin sen? 😱
Aklım çıktı resmen.Ay sen Sadakatsizi diyorsun kafa gitti benimharika bir bölümdü izle
------
Sadakatsiz e demedim![]()
Aşırı mükemmel ve aşırı heyecanlı bir bölüm değildi ama gönül rahatlığıyla ışınlanabilirsin.![]()
Guzeldi valla uç bence heyecan azdi![]()
Klasik türk dizisine döndüğü için pek sıcak bakmıyorum aslında. Neyse izleyelim görelim.Ay sen Sadakatsizi diyorsun kafa gitti benimharika bir bölümdü izle
------
Sadakatsiz e demedimyanlış konuya dedim
![]()
İzle izle çok iyi bir bölümKlasik türk dizisine döndüğü için pek sıcak bakmıyorum aslında. Neyse izleyelim görelim.![]()
Tabi sen bunu diyeli saatler oldu da bölüm cidden iyiydi. Bazı bozuntular falan da çok az göründü.Klasik türk dizisine döndüğü için pek sıcak bakmıyorum aslında. Neyse izleyelim görelim.![]()
Aynen
Benim de![]()
Klasik türk dizisine döndüğü için pek sıcak bakmıyorum aslında. Neyse izleyelim görelim.![]()
Aklım çıktı resmen.![]()
Guzeldi valla uç bence heyecan azdi![]()
Son Bölüm Yorumum - Bugün Öğlen İzledim Bitirdim Netten (18. BÖLÜM) @AngelicaHarika tweetler serisine devam ediyoruz.