İşte uğur budurDikkat ettim, ne zaman bir konuya görüş bildirsem kişi sayısı anında artıyor.
İşte uğur budurDikkat ettim, ne zaman bir konuya görüş bildirsem kişi sayısı anında artıyor.
Acaba neden?Dikkat ettim, ne zaman bir konuya görüş bildirsem kişi sayısı anında artıyor.
------
Pazar günü bir Arıza çıksın istiyorum.
Pazar günü Kefaret'teyim ben.Dikkat ettim, ne zaman bir konuya görüş bildirsem kişi sayısı anında artıyor.
------
Pazar günü bir Arıza çıksın istiyorum.
Üzdün beni, hani kardeştik?Pazar günü Kefaret'teyim ben.
Bu Pazar geliyorum bekle beni dePazar günü Kefaret'teyim ben.
Canım nenem ya
Evet nenem son 2 bölümdür çok sıktı dizi hainiyim ben
Taklitler aslını yaşatır
Evet ya
Gitsin de geri dönemesin inşallah
Amiiin
Aynen anlatırız @12.Adam
Harika mı atsam güldürdün mü atsam bilemedim. 2 tweet de birbirinden iyi.Bölüm sonrası tweetlerimizde bugün...
Aşırı mükemmel ve aşırı heyecanlı bir bölüm değildi ama gönül rahatlığıyla ışınlanabilirsin.Bölüm güzel miydi, birazdan ışınlanacağım da korkmuyor değilim. @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos
Guzeldi valla uç bence heyecan azdiBölüm güzel miydi, birazdan ışınlanacağım da korkmuyor değilim. @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos
Ne dedin sen? 😱Son 2 bölüm çok sıktı beni diziyi bıraktım geçen hafta
Ay sen Sadakatsizi diyorsun kafa gitti benim harika bir bölümdü izleBölüm güzel miydi, birazdan ışınlanacağım da korkmuyor değilim. @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos
Sadakatsiz e demedim yanlış konuya dedimNe dedin sen? 😱
Aklım çıktı resmen.Ay sen Sadakatsizi diyorsun kafa gitti benim harika bir bölümdü izle
------
Sadakatsiz e demedim
Aşırı mükemmel ve aşırı heyecanlı bir bölüm değildi ama gönül rahatlığıyla ışınlanabilirsin.
Guzeldi valla uç bence heyecan azdi
Klasik türk dizisine döndüğü için pek sıcak bakmıyorum aslında. Neyse izleyelim görelim.Ay sen Sadakatsizi diyorsun kafa gitti benim harika bir bölümdü izle
------
Sadakatsiz e demedim yanlış konuya dedim
İzle izle çok iyi bir bölümKlasik türk dizisine döndüğü için pek sıcak bakmıyorum aslında. Neyse izleyelim görelim.
Tabi sen bunu diyeli saatler oldu da bölüm cidden iyiydi. Bazı bozuntular falan da çok az göründü.Klasik türk dizisine döndüğü için pek sıcak bakmıyorum aslında. Neyse izleyelim görelim.
Aynen
Benim de
Klasik türk dizisine döndüğü için pek sıcak bakmıyorum aslında. Neyse izleyelim görelim.
Aklım çıktı resmen.
Guzeldi valla uç bence heyecan azdi
Son Bölüm Yorumum - Bugün Öğlen İzledim Bitirdim Netten (18. BÖLÜM) @AngelicaHarika tweetler serisine devam ediyoruz.