+1 @The_ErinchKonuyu görmedim ki nasıl geleyim abii yukarda 10 kişi etiketlemişsin nasıl aklına gelmiyorum abi
+1 @The_ErinchKonuyu görmedim ki nasıl geleyim abii yukarda 10 kişi etiketlemişsin nasıl aklına gelmiyorum abi
Sesli güldürdün; nereden aklına geldi Berk.
İkiniz yapmayın bari...........
Şeytanın aklına gelmez,benim aklıma gelir.İyi Mizahı severim.Sizinde hoşunuza gitmesine pek memnun oldum.Sesli güldürdün; nereden aklına geldi Berk.
------
İkiniz yapmayın bari...........
Bzen sınırları zorlasanda,keyifli oluyorŞeytanın aklına gelmez,benim aklıma gelir.İyi Mizahı severim.Sizinde hoşunuza gitmesine pek memnun oldum.
Yorumunuzu biraz daha detaylandırır mısınız?Bzen sınırları zorlasanda,keyifli oluyor
Kum torbası niyetiyle.Eşya değil de, sinir olduğumuz kişiyi koysak odaya çok güzel olur.
Videolardaki gibi 10-20 TL isteseler giderim de burada 100'den aşağı içeriye sokmazlar. 🤭Ersin @DarkLegenD bu odaları dener miydin
çok doğru diyorsun 2 tabağa 10 tl derler bsayar kıcam dersin 100 kağıt çekerler.Videolardaki gibi 10-20 TL isteseler giderim de burada 100'den aşağı içeriye sokmazlar. 🤭
Günaydın, nslsınız?çok doğru diyorsun 2 tabağa 10 tl derler bsayar kıcam dersin 100 kağıt çekerler.
ama gördüğüm ve incelediğim dünyada bayağı yaygın.
sanırım istanbulda varmış ama apar topar kapamışlar,şaşırmadım!
Teşekkürler, bu hafta izinliyimGünaydın, nslsınız?
Dün akşam yorumunuzu okur okumaz.Kafama takıldı. Sınırları nasıl zorluyormuşum?Teşekkürler, bu hafta izinliyim
Alarm çalmadı
Hemen haftaya yepyeni bir konu ile başladım, hazırlarken keyif aldım,gözlerim doldu.
90'larda Çocuk Olmak - "Geçmişe Gitme Zamanı"
Bu hafta evdeyim,boş durmak istemedim. Sizleri yaşadığım ve hissettiğim çağa 90 lara götürmek istedim. 90'larda Çocuk olalım istedim.Ben olabildim ne mutlu bana.. Ne teknoloji vardı,ne laptop,ne tablet,ne digital kanallar,ne kavga,ne gürültü.... 90'lar da Çocuk Olmak deyince aklma gelenleri...fav10.net
Sen halen orada mısın, bazen argo yada belatına kaçıyorsun istemeden. 🤫 😉Dün akşam yorumunuzu okur okumaz.Kafama takıldı. Sınırları nasıl zorluyormuşum?
Taktım mı takıyorum.Huy işte... 😉Sen halen orada mısın, bazen argo yada belatına kaçıyorsun istemeden. 🤫 😉