Emin Misiniz?
Son Kararınız mı?
Emin değilim daha bölümü tamamlayadım ama var aralarında bişi
Emin Misiniz?
Son Kararınız mı?
Hâlâ mı tamamlayamadın.Yuh yani... 🐢 gibisin.Emin değilim daha bölümü tamamlayadım ama var aralarında bişi
Hâlâ mı tamamlayamadan.Yuh yani... 🐢 gibisin.
Bugün niçin tamamlayamadın?Dün gece önceki bölümü yarım bırakmışım onu tamamlayıp 21 e geçtim 56 dakika kadar izledim Balaban da çıkt ortaya
Bugün niçin tamamlayamadın?
A)Misafir gelen gidenİşte dün gece 20.bölüm yarım kalınca tamamlayadım ya yoksa bitirirdim
A)Misafir gelen giden
B)Ev işleri vs
C) Diğer...
Cevap D şıkkı yani hepsiA şıkkı yok gelen giden ev işi vardı yemek derken anca oturuyorum pc başına iyi ki kendime ait laptobum vamış
Cevap D şıkkı yani hepsi
ben de 1 haftalik tatildeyim. alarm derdi yok. tembellik var ama daha kahvalti etmedimİzinli olmakta Pandemi sürecinde sürekli mideyi çalıştırıyor
Sürekli birşeyler yiyip,içiyorum.
Memlekete ailemin yanına gidemedim. Bu sefer evdeyiz 1 hafta.
@Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Zeyno45
Kahvaltıyı 2 gibi halletimben de 1 haftalik tatildeyim. alarm derdi yok. tembellik var ama daha kahvalti etmedim
Ben daha karizmatik ve yakışıklıyım, bu kim be...
bizimde saat 2 suan yani teknik olarak senle ayni vakitte yapmis oluyorumKahvaltıyı 2 gibi halletim
Şimdi nescafe ve probis zamanı
@Tolstoyevski bil bakalım hangi bardakda içiyorum 😉
------
Bu arada gene erken kalktım, vucud kendi uyanıyor. fiziksel alarm olsa gerek. @Dosi
Asrın gömmesi....Ben daha karizmatik ve yakışıklıyım, bu kim be...
Ahahaha bizde böyle, gömdük mü tam gömeriz...Asrın gömmesi....
Ahahahahhahahaahah..... Dikkat et hortlamasın...Ahahaha bizde böyle, gömdük mü tam gömeriz...