@phoebebuffay Forumda 1. Yılını Kutluyor! (1.000'ler Kulübüne Dahil Oldu!)

kerem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
28,869
Puanı
1,060
img.jpg

@seramoney nickiyle foruma geçen sene hızlı bir giriş yapan ve aynı zamanda çok çabuk ayak uyduran hatta Bu Şarkı Benim'de çok iddialı ilerlemesine rağmen yarışmadan çekilmek zorunda kalan ve ardından uzun bir ara veren üyemiz @phoebebuffay fav10'da ilk yılını kutluyor, aynı zamanda kendisi 1.000 mesaja ulaşarak ilk mesaj külübüne dahil olmayı başardı! Son bir kaç ay önce (ne zaman bilmiyorum :A) tekrar foruma dahil olan ve yaptığı film/dizi yorumlarıyla forumun kalitesini yükseltmeye devam eden @phoebebuffay'in bir daha bu kadar uzun bir ara vermemesini ve aynı çizgide kalmasını diliyor, nice kulüplere girmesini temenni ediyoruz. :Z

Hediyelerin:

En büyük ortak noktalarımızan biri; :bhr:

Son on gündür Sertab Erener hayranlığını titreten şey, sayende bende dinliyorum artık. :Z

------

x2 kere kutluyoruz arkadaşlar, normalde iki farklı konu açılmalıydı. :A

Konuda belirtmedim ama geldiğinden günden beri buradaki çok değerli üyelerden biri oldun benim için, birçok ortak noktamızın olması dolayısıyla (her zaman olmasa da :A) çoğunlukla aynı şeyleri savunabiliyoruz veya eleştiriyoruz. Bu yüzden bu ortak noktalar dışında da çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum. Şu aralar (sağlık, iş, okul vs.) reeldeki karmaşadan dolayı forumda aktif olamıyorum ama unutmadım aklımdaydı kesinlikle. Tekrardan tebrikler. :D @phoebebuffay

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: phoebebuffay
@kerem konu için çok teşekkürler öncelikle. :bhr: Foruma ilk geldiğimde en çok seninle kaynaşıp yakındım zaten. Beraber az savunmadık Kadın'ı. :A
Konuda belirtmedim ama geldiğinden günden beri buradaki çok değerli üyelerden biri oldun benim için, birçok ortak noktamızın olması dolayısıyla (her zaman olmasa da :A) çoğunlukla aynı şeyleri savunabiliyoruz veya eleştiriyoruz. Bu yüzden bu ortak noktalar dışında da çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum. Şu aralar (sağlık, iş, okul vs.) reeldeki karmaşadan dolayı forumda aktif olamıyorum am unutmadım aklımdaydı kesinlikle. Tekrardan tebrikler. :D @phoebebuffay
Senin de benim için burdaki yerin çok değerli. Dediğin gibi çok ortak noktamız var, farklı düşündüğümüz konular çok az ama o konular hakkında tartışmayı ben çok uzattığım için ayrı düşebiliyoruz bazen. :A
Bu Şarkı Benim yeni sezon bekliyoruz, geçen sene içimde kaldı biraz. Bu sezon iddialıyım. :A
Bu arada foruma senden 1 hafta önce dönmüştüm.
Bu aralar aktifliğin az dediğin gibi. Umarım eskisi gibi daha çok zaman ayırabilirsin. Tekrardan teşekkürler. :bhr:
------

@phoebebuffay candır hep emeğe saygı duyar. :bhr::bhr::bhr: tebrikler çok :bhr:
Tebrikler @phoebebuffay. :bhr:

Normalde hediyeni indirmiştim bile ama fotoğraf konudaymış. Ondan hediyemi değiştirmek zorunda kaldım. :A
Ekli dosyayı görüntüle 99164
Hediyem çok yaratıcı. :A
Tebrikler @phoebebuffay nice yıllara, hep birlikte nice mesajlara..
@phoebebuffay tebrik ederim. Nice 1 yıllara. 🤗
Çok teşekkürler. :D
------

1 yılda 1000 Mesajmı?Tebrıkler.
Yaklaşık 5 ay falan ara vermiştim. Teşekkürler :D

Forumda nice senelere bazı etkinliklerde de ortak paydada buluşma dileğiyle :A

Ne zaman duysam içimi ısıtan bir jenerik müzüğü de hediyem olsun :D

• Güldürdün
@kerem konu için çok teşekkürler öncelikle. :bhr: Foruma ilk geldiğimde en çok seninle kaynaşıp yakındım zaten. Beraber az savunmadık Kadın'ı. :A

Senin de benim için burdaki yerin çok değerli. Dediğin gibi çok ortak noktamız var, farklı düşündüğümüz konular çok az ama o konular hakkında tartışmayı ben çok uzattığım için ayrı düşebiliyoruz bazen. :A
Bu Şarkı Benim yeni sezon bekliyoruz, geçen sene içimde kaldı biraz. Bu sezon iddialıyım. :A
Bu arada foruma senden 1 hafta önce dönmüştüm.
Bu aralar aktifliğin az dediğin gibi. Umarım eskisi gibi daha çok zaman ayırabilirsin. Tekrardan teşekkürler. :bhr:
------

Çok teşekkürler. :D
------

Yaklaşık 5 ay falan ara vermiştim. Teşekkürler :D
Rica ederim.Bende seni geçen gün tanıdım.Bende 1 ay ara verdim.Harelde yoğundunuz.:A

• Güldürdün
Forumda nice senelere bazı etkinliklerde de ortak paydada buluşma dileğiyle :A

Ne zaman duysam içimi ısıtan bir jenerik müzüğü de hediyem olsun :D

Teşekkürler. Bi Friends jeneriği olmasa da idare eder. :A
Seninle goygoy bir şekilde tartışmak zevkli oluyor bu arada. :A Bakalım ortak paydada buluşacağımız bir etkinlik ne zaman gelicek :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx