Sinemanın ruhu bir başka güzel oluyor ve terk edemiyorum asla... Teknik olarak üst düzey filmler sinemada izlendiğinde başka evde izlendiğinde başka oluyor doğal olarak. O yüzden yıllardır terk edemiyorum, terk etmek de istemiyorum tabi. 2010 sonrası sevdiğim filmler oldu olmadı diyemem. 2014 ve 2019 yılları özellikle bu alanda çok cezbetti beni. Eskilerin tadı bir başkadır ona her daim katılırım ama yenileri de görmezden gelmem ya da ön yargı ile yaklaşmam. Marvel filmlerini takip ediyorum ama öyle genelde tadımlık ve keyiflik olarak diyelim...Ben de sinemada çok film izlemiyorum. Arkadaşlarla beraber eğlenceli aktivite olarak gidiyorum son yıllarda sadece. Bazen vizyondaki filmlere bakıyorum ama hiçbiri ilgimi çekmiyor. 2010 sonrası filmler bana çok hitap etmiyor, son 10 yılda çıkan çok sevdiğim birkaç film var sadece. Zaten Marvel aldı başını gitti, hayatımda tek bir Marvel filmi izlemedim...
Ya inşaat bana göre hiç değil zaten ama son 2 yılda puanları çok düştü biliyorsun. İtü'yü yazıcaktım, İtü olması çekmişti beni ama sonra youtube'dan staj vlogları izledim 1-2 tane ve direkt vazgeçtim. Bakalım umarım tekrar iyileşir inşaat sektörü. Binlerce mezun, mezun olucak insanlar var. Kimse zor durumda kalmasın...
Bizim bölümde 10 üzeri kız arkadaş vardı inşaat okuyan ama mezun olduktan sonra sanırım hiçbiri sahada çalışmadı. Çok size göre olmadığı konusunda haklısın. Ama çok geniş bir alan olduğu için ofiste ve teknik ofiste de iş kolları var sizlere göre. Tercih ve kişisel özellikler ön plana çıkabilir bu konuda. Zaten her yer mezun ve mühendis kaynıyor şu dönemde, meslek iyice ele avuca düştü diyebilirim... Konuşsam öyle anlatacak şeylerim var ki en iyisi susmayı tercih edeyim... Dediğin gibi umarım sektör düzelir de zor durumda kalan insan sayısı azalır...