Evlilik programlarını saymıyorum.Esra Erol Gerçeğin Peşinde aynı yıl başladı ikiside 4.sezonda ama nedense Esra Erol önde Serap Ezgü arkada.Seda Sayan çocukluğumdan beri gündüz kuşağında.
Bayan değil kadın.Atv nin dizisi erkek kitlesine hitap etmesi ve kitlenin kupa maçına kayması;
Bayan kitlesinin Sadakatsiz ve DEK ciddi ilgisi.
Gecenin Özeti.
Nedeni bilmiyorum banada "Kadın" kaba geliyor. Kendi görüşüm tabikide.Bayan çiğ bir tabir ama.
Bana da kaba geliyor ama mecbur kadın diyoruz demeyince olay çıkıyorNedeni bilmiyorum banada "Kadın" kaba geliyor. Kendi görüşüm tabikide.
Erkek olarak Sadakatsiz izliyorumAtv nin dizisi erkek kitlesine hitap etmesi ve kitlenin kupa maçına kayması;
Bayan kitlesinin Sadakatsiz ve DEK ciddi ilgisi.
Gecenin Özeti.
Ben erkek olarak Sadakatsiz, Yasak Elma, Akrep izliyorum ve geçen sezon DEK de izlemiştim ayrıca bu dizileri çok seviyorum.Bana da kaba geliyor ama mecbur kadın diyoruz demeyince olay çıkıyor
------
Erkek olarak Sadakatsiz izliyorum
Evet ben de onları izliyorum ve çok seviyorumBen erkek olarak Sadakatsiz, Yasak Elma, Akrep izliyorum ve geçen sezon DEK de izlemiştim ayrıca bu dizileri çok seviyorum.
Ama cidden çok iyi diziler. Erkekler genelde mafya izler algısı olmasa çok daha iyi olacak da, neyse.Evet ben de onları izliyorum ve çok seviyorum
Keşke o algı bitse de kurtulsakAma cidden çok iyi diziler. Erkekler genelde mafya izler algısı olmasa çok daha iyi olacak da, neyse.
Aynen. İyi bu dizileri izliyorum diye salak saçma damgalar yemiyorum.Keşke o algı bitse de kurtulsak
İyiki ben de vallaAynen. İyi bu dizileri izliyorum diye salak saçma damgalar yemiyorum.
Çok şanslıyız...İyiki ben de valla