10 Şubat 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Sol Yanım | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Evlilik programlarını saymıyorum.Esra Erol Gerçeğin Peşinde aynı yıl başladı ikiside 4.sezonda ama nedense Esra Erol önde Serap Ezgü arkada.Seda Sayan çocukluğumdan beri gündüz kuşağında.

Sadakatsiz mükemmel bir yükselişle ABC'de uzun zaman sonra zirveye oturdu.

Kuruluş Osman çok fena düşmüş. AB'de 9'un da altında kalmış.

Doğduğun Ev Kaderindir AB'de minik bir düşüş yaşamış. Diğer gruplarda ise yükselmiş.

Sol Yanım git gide düşmeye devam ediyor. Yakın zamanda final yapmazsa AB'de 1'in altına düşebilir.

Benim Adım Melek Total ve ABC'de çok hafiften bir düşüş yaşamış. AB'de ise hafif bir yükseliş yaşamış.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Klasik çarşamba oranları, sezon böyle biter diyebilirdik ama Kırmızı Kamyon ve Masumiyet dizileri çarşamba akşamında farklılık yaratabilir. Bakalım neler göreceğiz çarşamba akşamı?

'Sadakatsiz' yükseliş yaşayarak çok başarılı sonuçlar elde etmiş, 'Kuruluş Osman' maçın etkisiyle düşüş yaşasa da oranları hala çok iyi, haftaya yükselir. 'Doğduğun Ev Kaderindir' reytingleri de gayet iyi, kanalı ve yapımcıyı çok rahat memnun edecek oranlar.

'Sol Yanım' dizisinin arkasında iyi duruluyor ama oranları hiç iyi değil, final haberi her an gelebilir. Bu genç kadroyu yazın izleseydik keşke...

• Beğendim
'Sol Yanım' dizisinin arkasında iyi duruluyor ama oranları hiç iyi değil, final haberi her an gelebilir. Bu genç kadroyu yazın izleseydik keşke... ✍️

• Beğendim
Reactions: mrt-06
TV izlemedim.

Sol Yanım gün değiştirdikten sonra bile her hafta düşüyor 13. bölümde bitmeli artık. Onun dışında günün normal seyri devam ediyor bakalım Masumiyet dengeleri değiştirebilecek mi?

• Beğendim
Fox'un aklı varsa dizi koymasın buraya :A Aa pardon unutmuşum Fox dizi harcamayı seviyor :A

Atv nin dizisi erkek kitlesine hitap etmesi ve kitlenin kupa maçına kayması;
Bayan kitlesinin Sadakatsiz ve DEK ciddi ilgisi.

Gecenin Özeti.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl