Aynen ablaya ben bile bakamıyorum o sahnelere..Tarihte kesin dediğin çok şeyler vardır.Vardır ablacım Tarih adı altında daha neler vardır
Aynen ablaya ben bile bakamıyorum o sahnelere..Tarihte kesin dediğin çok şeyler vardır.Vardır ablacım Tarih adı altında daha neler vardır
İtiraz ediyorum hakim bey gayette sınır çizgilerinin içerisindeydimSınırları da aşmışız. @Zeyno45
Aşiyoz bakam aşmayada devam edecezSınırları da aşmışız. @Zeyno45
Tarih biraz daha yakınlaşırsa elektrikli testere gelicek diye korkuyorum.Aşiyoz bakam aşmayada devam edecez
Deli Yürek' elektrıklı adama verdiler.Desterede Edho'da sezon finalinde vardı ama göstermediler.Yakında gösterirlerse şaşırmam.Aman be göstermesinlerTarih biraz daha yakınlaşırsa elektrikli testere gelicek diye korkuyorum.
Hakketten. Bi görmediğimiz elektrikli testere var bi zahmet onu da boşversinler.Deli Yürek' elektrıklı adama verdiler.Desterede Edho'da sezon finalinde vardı ama göstermediler.Yakında gösterirlerse şaşırmam.Aman be göstermesinler
İnsanın psikolojısi bozulur. gösterirlerse ben bakamam..Çocuklar hiç bakamaz..Aynen göstermesinler valla.Hakketten. Bi görmediğimiz elektrikli testere var bi zahmet onu da boşversinler.
Aman aman ben de bakamam. Zaten onu bakmak cesaret izler. Şu anlık gösteren yok da umarım ileride de göstermezler.İnsanın psikolojısi bozulur. gösterirlerse ben bakamam..Çocuklar hiç bakamaz..Aynen göstermesinler valla.
İçim bi tuhaf oldu zaten.Cesaret edemem.İlerde inşallah olmaz.Aman aman ben de bakamam. Zaten onu bakmak cesaret izler. Şu anlık gösteren yok da umarım ileride de göstermezler.
Kimin içi tuhaf olmaz. O fragmanda bile kılıç sahnesini görünce midem kalktı. Yapmazlar bence de sağları solları belli olmaz.İçim bi tuhaf oldu zaten.Cesaret edemem.İlerde inşallah olmaz.
Zaten ailecek izlenecek diziler kalmadı.O kılıç sahneleri benimde midem bulanır..Tarih ve mafya türü ağır diziler zatenKimin içi tuhaf olmaz. O fragmanda bile kılıç sahnesini görünce midem kalktı. Yapmazlar bence de sağları solları belli olmaz.
Evet. Şöyle oturup birlikte izlenecek dizi çok az da yapacak bir şey yok işte.Zaten ailecek izlenecek diziler kalmadı.O kılıç sahneleri benimde midem bulanır..Tarih ve mafya türü ağır diziler zaten
Olsa bile tutmuyor.İyi aile babası bitti.Seksenler ahlen devam .Güldür ÇGHB Kuzey Yıldızı var bide.Evet. Şöyle oturup birlikte izlenecek dizi çok az da yapacak bir şey yok işte.
Bazı dramlar falan cidden iyi oluyor da şu tabloya bakıp üzülmemek elde değil...Olsa bile tutmuyor.İyi aile babası bitti.Seksenler ahlen devam .Güldür ÇGHB Kuzey Yıldızı var bide.
Dramın içinde komedi olursa bakarım.Aynı Arka Sokaklar gibi içinde dram, komedi ,aile, macera ve aşk hepsi var.Ben hep eski dizilere bakarım.Yasak elma güzel hem dram hemde komediBazı dramlar falan cidden iyi oluyor da şu tabloya bakıp üzülmemek elde değil...
Ben eski dizilere bakmıyorum. Yeni dizilerde ise içinde komedi olsun olmasın önemli değil. Bir de bu ara pek bakamadım da dijital dizilerini ve yabancı dizilerden izleyeceğim biraz.Dramın içinde komedi olursa bakarım.Aynı Arka Sokaklar gibi içinde dram, komedi ,aile, macera ve aşk hepsi var.Ben hep eski dizilere bakarım.Yasak elma güzel hem dram hemde komedi
ATV'de eskiden Aşk ve Mavi vardı dramın içinde komedide vardı çok güzeldi. dizi.Ben yabancı dizilere bakmam.Dijıtal dizileride hiç sevmem.Bu aralar neden pek bakamadın?Ben eski dizilere bakmıyorum. Yeni dizilerde ise içinde komedi olsun olmasın önemli değil. Bir de bu ara pek bakamadım da dijital dizilerini ve yabancı dizilerden izleyeceğim biraz.
Evet o çok güzeldi. Aslında yakın zamanda Yarım Kalan Aşklar'ı bitirmiştim onu unuttum da neyse cumartesi hariç her gün akşam dizi izliyorum bu yüzden diğerlerini bazen kafam almıyor.ATV'de eskiden Aşk ve Mavi vardı dramın içinde komedide vardı çok güzeldi. dizi.Ben yabancı dizilere bakmam.Dijıtal dizileride hiç sevmem.Bu aralar neden pek bakamadın?
Yarım Kalan Aşklar hangi kanalın?Ben yeni dizilere bakmak istemiyorum.Çünkü hemen iyi aile babası gibi bitiyor.Dizi kolik istemiyorum.Kuzey Yıldızı na bu sene bakmaya başladım.Bilseydim kalkmayacağını önceden izlerdim.Benim Uyanış Kuzey Yıldızı a2 çocuklar duymasın teve 2 Akasya Durağı tvden izlediğim başka yok.netten ise ÇiçekTaksi ve Sihirli Annem'e bakarım.Bide Diriliş Ertruğrul.Evet o çok güzeldi. Aslında yakın zamanda Yarım Kalan Aşklar'ı bitirmiştim onu unuttum da neyse cumartesi hariç her gün akşam dizi izliyorum bu yüzden diğerlerini bazen kafam almıyor.
BluTV dizisi o. Bağlanınca aslında kötü oluyor da iyi alan dizilere bak derim. Belki beğenirsin birkaçını.Yarım Kalan Aşklar hangi kanalın?Ben yeni dizilere bakmak istemiyorum.Çünkü hemen iyi aile babası gibi bitiyor.Dizi kolik istemiyorum.Kuzey Yıldızı na bu sene bakmaya başladım.Bilseydim kalkmayacağını önceden izlerdim.Benim Uyanış Kuzey Yıldızı a2 çocuklar duymasın teve 2 Akasya Durağı tvden izlediğim başka yok.netten ise ÇiçekTaksi ve Sihirli Annem'e bakarım.Bide Diriliş Ertruğrul.