RTÜK Yine Ceza Yağdırdı!

“masaj, jakuzi ve duş sahnelerinin erotik nitelikte olduğu”, “Türk aile yapısına aykırı olduğu” vs “Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden nitelikte yayın yapıldığı”

13 yy vs 21 yy

Bu ne ahahaha. Birbiriyle aralarında uçurum olan iki düşünce yapısı. Baraj'a verilen cezanın sebebi feminizmin yükselişte olmasından dolayı resmen. "Bari bu konudan tepki çekmeyelim." denilerek verilmiş samimiyet içermeyen bir ceza. Ortalığı boş bıraksan sadece SÇK sahnesine ceza verirdi bu gericiler.

Özgür beyciğim her zaman olduğu gibi yine altına imza atılacak bir mesaj yazmış, hem kendisi hem de objektif yorumları iyi ki var... ✍🏻 Bu mesajdaki güzel üslubun bana benzetilmesi de beni ayrıca mutlu etti...
Teşekkür ederim Sherlock beyciğim, bunları duymak mutlu etti. :bhr: Düşüncelerimiz karşılıklı. :bhr:

• Harika
Reactions: Sherlock
Elbet bugünler de geride kalacaktır o yüzden şimdilik RTÜK koştursun koşturabildiği kadar. Yalnız duş sahnesine bile ceza vermek cidden çok büyük skandal. Sonra neden TV dizileri böyle kalitesiz diyoruz, önlerinde RTÜK gibi bir kurum dururken nefes alabiliyor olmalarına şükretmek gerekir.

Kafa kesme sahnelerine “ecdad” da böyle yaptı diye ceza vermiyorlar. Peki onlar mitoz bölünme ile mi çoğaldı? Kafa kesme, adam öldürme sahneleri doğalsa öpüşme sahneleri bin kat daha doğaldır ama kime ne anlatıyorsun...

Kafa kesmesi sahneleri +18 konular yani ben öyle değerlendiriyorum, ve sana şunu söyleyim izlediğim bir ingiliz tarih dizide bir bölümde 5-6 kişinin kafası kesildi 1i de diri diri yakıldı ve hepsi gerçek tarihte de yaşandı ya da Sezarın ölümü sen onu nasıl anlatacaksın o sahneyi göstermeden.
Demek istediğim tarih dizisi +18 sahnelerle dolu ve Kuruluş,Uyanış ve ya eskiden Muhteşem Yüzyıl çocuk oyuncağı.
Bir de insanlar böyle dizileri izlerken yarın balta alıp ve dışarı çıkıp kafa kesemez ama her dizide aldatmanın ne kadar enteresan,tecavüz yapan adama ''bad boy'' gözüyle bakmak mesela Masumiyet dizisinde 35 yaşında bir erkek 19 yaşında bir kıza tecavüz ediyor yorumlara bakıyorum diziyi en çok beğenenler kadınlar bir de tecavüz yapan karakteri cool olarak görüyorlar işte insanlar bunlardan özenir.

Demiştin ya kimse baltayla kafa kesmeye çıkmaz diye karısıni baltayla öldürmüş 😳